![]() |
מישהו פה הולך להשתתף בטורניר של נייקי בפסח?
בקטגוריה של 18+?..?
למי שלא הבין ולא יודע אז יש טורניר בפסח של כדורגל .. |
עם אתה וחברים שלך לא תותחי כדורגל אז חבל על הכסף...
אני אומר לך ברצינות באים לשם שחקנים שמשחקים בליגה הארצית וכאלה חבל על הכסף |
לא תותחים.. באים בשביל להנות.. תאמת חסר לי שחקנים למה החברים שלי לא משו בכדורגל.. אז אני עוד לא יודע אם אני ילך
|
חברים שלי הולכים .. עומד להיות טורניר קשה
|
הייתי שנה שעברה-עברנו סיבוב אבל אחרי זה נפלנו על 2 קבוצות חזקות-יש רמה ממש טובה-הישראלים מעולים בקטרגל!פי אלף יותר מאשר כדורגל כי רוב המשחק מבוסס על טכניקה-אחלה טורניר חוויה אמיתית הייתה.
|
אם אתם מחפשים שוער..
דברו איתי שוער ברמה טובה כשצריך=] |
תאמת שכן יש מצב..
תשאיר פה מסנג'ר ואם נצטרך אני ידבר איתך.. מאיפה אתה |
ציטוט:
וואלה אם זה משחק אחד זה לא שווה .. אבל אני מאמין שיש לפחות איזה שתיים שלוש.. לא משנה אם מנצחים או לא |
זה משחק אחד אם אני לא טועה, שנה שעברה שיחקתי שם
בכל מקרה השנה לפי מה שראיתי בנוסף מקבלים איזה חולצה של נייק בשווי 150 שקל זה מה שרשום |
וואלה אני נרשמתי היום עם קבוצה
גם באים להנות , אנחנו לא רעים אגב שחקנים מליגה על לאומית וארצית מותר רק שחקן אחד בכל קבוצה מאחת מהליגות האלו זה מתחיל בבית של 4 קבוצות אם אני לא טועה |
ציטוט:
מת לשחק מקווה להשיג 5 שחקנים דרך הגב איך נירשמת? מביאים להם את הכסף כבר שם? |
יש 2 משחקים בבית של 3 קבוצות-הראשונה עולה.
|
אני נרשמתי
אבל לא ל 18 + ל 16 - 18 ... מקווה לטוב חחח דברים כאלה הכי חזקים חח עשינו חולצה עם השמות משפחה מאחורה באים לקחת תפרסים :p בהצלחה למי שמשתתף |
אנשים ממש משקיעים בחולצות של ברצלונה ברסה מנצ'סטר ויש רמה ממש טובה-ומתקנים ברמה אירופאית תכ'לס למי שאוהב כדורגל זו חוויה
|
קט רגל זאת החולשה שלי. החלקים החזקים שלי זה כושר גופני ומסירות\הגבהות ארוכות\בעיטות חופשיות. אני לא שוס כשזה מגיע לבטחון ושליטה בכדור. לכדורגל גדול אולי הייתי הולך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה אומר שאין תועלת מהצבא:P |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ