![]() |
ראיתם תוצאות??
שאלתי את זה בדיבורים כללי אבל לא כל כך התייחסו..
אז אני שואל פה עכשיו.. מישהו ראה תוצאות של שיטת העמסה עם קריאטין??(רק אנשים שראו על חי בוא נגיד ככה) |
זה לא כל כך משנה.. בסוף מתקבלות אותם התוצאות..
העמסה,פשוט עוזרת להרוויה מהירה יותר של קריאטין , אבל זה מיותר. 5 גרם ל-יום-10 גרם זה מספיק. |
אני תמיד הייתי עושה העמסה מה השאלה אחי?
|
מה זה משנה
אני לקחתי רגיל 5ג' בבקרים ועוד 5 אחרי אימון זה עבד |
ציטוט:
|
העמסות לא יעילות, כל מינון הוא מעל 5 גרם ביום הוא מיותר
|
ציטוט:
לך ביום עם אימון 5 לפםני 5 אחרי יום בלי 5 בבוקר ינקניק תחבר למסנג'ר ב1 יושנים ! חחח |
אני עשיתי העמסה לקחתי 10 גרם בכל מנה 4 פעמים ביום בשבוע הראשון שבוע שני שלוש פעמים ביום שבוע רביעי פעמים ביום חמישי פעם אחת ביום ... וראיתי ממש תוצאות טובות ..
|
10 גרם כל מנה או שאתה חפרן או שאתה טמבל... =]
מה שידוע לי זה שאמורים להתחיל עם שיטת ההעמסה בשביל תו תוצאות מהירות יותר בהתחלה ואז לרדת לאט לאט במינון... |
ציטוט:
התוצאות יותר מהירות ביומיים גג! |
ציטוט:
|
נוו לא עדיף?.
|
בלי לזלזל בסופר גיטר יש לו יידע ומידע, ובאמת יפה שהוא חולק אותם.. הבעיה היא שהנתונים בחתימה שלו לא תואמים את הנתונים האמיתיים שלו..
|
ציטוט:
ולא הבזבוז של הקריאטין ביחס ליומיים קודם השפעה לא שווה |
ציטוט:
בכל מקרה,עמסה כמו שציינתי מיותרת. זה בסה"כ, עוזר לקליטה, מהירה יותר, בשבוע ה-1. אני ממליץ בשבוע ה-1 לקחת, 5 גרם בבוקר,5 גרם לפני אימון,5 גרם אחרי אימון. אחרי שבוע, רק לפני ואחרי אימון.. צריך לזכור, גם ברגע שלוקחים 5 גרם קריאטין למשל ביום, הוא לא נלקט בדיוק ב-100 אחוז, אלה יותר באיזור ה-60 אחוז, בגלל זה צריך לקחת כמות קצת גדולה יחסית. |
שאלה אם זה עוזר במהירות של הפעולה בשבוע הראשון... לא שווה לעשות את זה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ