![]() |
כך הולך להיראות החדר כושר- Sweat-star החדש באשדוד
|
פאקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה הדבר הזה שחיים רביבו פותח??????? מנוי הולך לעלות שם הון תועפות!! |
כן זה של חיים רביבו,
לא כ"כ האמת..המחיר היה 275 שקל לחודש למשך שנתיים או 305 לחודש למשך שנה... הם אמרו שהם מעלים את המחיר בראשון לאפריל ככה שאולי השתנה... |
לא פותח לי את האתר
|
אני עובר לאשדוד!!!:wub: :wub:
|
אני מבין שיהיה אחד כזה גם בת"א.. נחמד ביותר והשקעה רצינית
|
לא התלהבתי
|
אני יעדיף כבר ללכת ל pride , אין שונא תחדרי כושר האלה של הפינוקיה... יש יותר מדי אנשים לא קשורים.
|
איכס אם חשבתי שהשייפ וההולמס פלייס זה של פלצנים אז זה בכלללללללללללללללללללללללל
כל היפי נפש והמפונקים שבאים לשם לרוץ 2 דקות לקפץ לבריכה ולשתות מיץ ענבים עם מטריה בכוס גועל נפש אצלנו במכון זה נטו ברזלים הארדקור לפנים ואנחנו שונאים אנשים כאלה לא מאמין שמישהו יכול לגדול במכון כזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צודק ! אבל רק מהיפי נפש האלה רביבו ובן זקן ירוויחו אין מה לעשות חחח |
מקום מדהים, אשכרה חו"ל.
באופן אישי אני לא הייתי עושה מנוי למקום הזה, אני מעדיף את הברזלים הישנים והארדקור. אבל מקום כזה יכול להיות סבבה בשביל כוסיות וכאלה.. |
משלמים על הכוסיות בנפרד?
|
לא אתה מקבל אחת מתנה בהירשמות...
|
ציטוט:
היום חידשתי מנוי אגב, 873 שקל ל-8 חודשים.. והמכון מצויין.. ככה זה שההורים שלך בקומבינות עם המנכ"ל |
ציטוט:
תשאלו את גיל.. |
תפסיקו כבר עם השטויות שלכם, עלק "הרדקור", היה לכם חסך בילדות אתם מנסים לצאת גברים?
אם להיות במרתף עם אובש ואותם מכשירים שיש במקום הזה עושה לכם להרגיש גברים, תפסיקו להתאמן ותחפשו חברה. הדבר שיכול למנוע ממכם לגדול זה משקלים ולא אם זה בקנטרי יפה של "יפי נפש" או בחור שנימצא מתחת לאיזה בניין. |
ציטוט:
לך תמצא מישהו שישמור עליך בסקוואט בקאנטריים האלה. מה גם שתמיד יש שם מיליון הליכונים והאזור של המשקולות חופשיים פחות מפותח. מקרה שהיה כך היה: בזאוס, כמדומני (זאוס, הולמס משהו בסגנון), הוחלט להוציא את הלג פרס, סתם בלי סיבה. למה אתה שואל? כי הם לא מחפשים את הקהל הרציני שבא בשביל להעמיס משקולות ולהתאמן. יותר נוח להם לפנות לקהל שיעשה מנוי ויפסיק לבוא אחרי חודש. |
קצת נסחפתם זה לא שיהיה שם משקולות ורודות של 10 קילו-הארדקור בעיני זה הגישה שלך לאימון ולא המכון עצמו-מה רע במקום מפואר עם ים כוסיות שנותנות מוטיבציה ואני בטוח שיהיה שם כלוב,דאמבלים במשקלים גבוהים והרבה פלטות הגה של אוטובוס-אני שוקל בחיוב להרשם לשם בעתיד הקרוב
|
ציטוט:
להירשם למקום כזה זה המון כסף רק בשביל לעבוד עם המשקולות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ