![]() |
בגרות אקסטרני
אני מתגייס באוגוסט(עוד 4 חודש)אני רוצה לעשות לפני הגיוס בגרות במטמתיקה ואנגלית,איפה אני יכול לברר את התאריכים של הבגרויות בשביל לראות אם זה ריאלי ואם זה לא יפול לי על תחילת הגיוס.
|
איזה יחידות?
|
ציטוט:
|
תרשום בגוגל פורטל בגרויות.
אנגלית זה שטיות , למתמטיקה יש לך רקע ? |
ב-3 חודשים זה ריאלי ללמוד ל-5 יחידות בשניהם?
|
אנגלית כן, מתמטיקה פחות..
אבל אם אתה תטחן את התחת אתה מסוגל, תלוי לאיזה ציון אתה רוצה לשאוף. אתה יכול להוציא 56.. |
הבגרות במתמטיקה לאינטרנים ולאקסטרנים היא ב23 ליוני
אחכ יש מועד ב באמצע יולי למה אתה שואל על אקסטרני? אתה לא תלמיד בבית ספר תיכון? |
אני גם שוקל לעשות בגרויות אקסטרני באיזה 3-4 מקצועות :o
אין מה שאני עושה אני לא יכול להסתדר במסגרת של בצפר.. אני ידוע שרק אם אני ישלם מהכסף שלי לארגון שמלמד אנשים לבגרות רק אז אני באמת ישב וילמד. |
ציטוט:
מתמטיקה זה קשה, תלוי בקליטה ובהבנה שלך , תתחיל לחרוש |
ציטוט:
לא כדאי שתשנה את ההרגל הזה ולא תיתן לכל "אירגון שמלמד" לסחוט את הכסף שלך לא חבל על הכסף? תחשוב מה תוכל לעשות מה תוכל לעשות עם הכסף הזה רק אל תגיד לי שאתה מבוגר מידי לשנות הרגלים........ |
אני יכול להגיד שזה מאוחר מידי עוד מעט פסח ומפסיקים ללמוד אני י"ב..
תגיד בקשר למקצועות מורחבים אני יכול לעשות אקסטרני? |
ציטוט:
|
קודם כל . כל עוד אתה תלמיד רשום בבית ספר , אז בית ספר מגיש אותך עם ציון הגשה (ציון מגן) אתה לא יכל לגשת לבגרויות בקיץ בלי ציון מגן.
תוכל לגשת לבחינות בגרות בלי הציון רק מבגרויות החורף הבא כל מקצוע הגברה אתה יכל לעשות גם באקסטרני כל עוד לא מדובר על מקצוע ייחודי לבית ספר זה או אחר |
ציטוט:
אנשים יותר מבוגרים משנים הרגלים ודעות. אז לא להיות מקובעים |
ציטוט:
בקשר לספורט מורחב אני יכול לעשות השאלה אם יש איזה מישהו שיכול להכין אותי לזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שם בדכ יש לדברים "הרגילים":תנך כימיה היסטוריה פיזיקה ביולוגיה..... ולא למגמות המיוחדות |
חח איזה סרט :o
אין לנו היסטוריה מורחב..אבל יש לנו ביולוגיה אבל לא צריכים לעשות עבודות ביוטופ כאלה להגשה ?! |
ציטוט:
אבל כל עוד אתה תלמיד יב אתה חייב להיבחן מטעם בית הספר (זה כולל גם את הקיץ שלאחר יב) דבר נוסף: יש מגמות בהן יש הבדל בין תוכנית הלימודים בבית הספר לבין מה שלומדים באקסטרני אני לא בקיא בכל השינויים |
רגע באקסטרני יש איזה מורה שיושב איתי ומלמד או שזה שיעור רגיל?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ