ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חדש בתחום, מה לצרוך - מה עדיף וכו' . (https://israelbody.com/showthread.php?t=32499)

Administrator 07-04-08 16:19

חדש בתחום, מה לצרוך - מה עדיף וכו' .

שלום,
אני בן 14
מטר 76, שוקל 67, 11 אחוז שומן .

אני מתאמן כחודשיים וחשבתי לצרוך תוספים.
מה אתם ממליצים? אני לא מדבר על קריאטין וכו' אלה על אבקת חלבון.

מה עדיף?

תודה מראש ...

:jockey:

shment 07-04-08 16:28

מה עדיף אבקת חלבון או אבקת חלבון:unsure:

לוזון 07-04-08 16:56

יפה שאתה עונה לעצמך את התשובות..

Rendi Orton 07-04-08 17:04

הוא שאל איזה כדאי נראה לי..
צ'מפיון/אופטימום.

Bodybuilder 07-04-08 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Administrator
שלום,
אני בן 14
מטר 76, שוקל 67, 11 אחוז שומן .

אני מתאמן כחודשיים וחשבתי לצרוך תוספים.
מה אתם ממליצים? אני לא מדבר על קריאטין וכו' אלה על אבקת חלבון.

מה עדיף?

תודה מראש ...

:jockey:

אני ממליץ לך על אבקת חלבון
או אבקת חלבונים מורכבת דביקה
רק אחרי שתיהיה בן 17, יהיה מוטר לך לצרוך גם אבקות ניפוחים בנוסף לאבקת חלבון וחלבונים מורכבים אנבוליים סינטטיים וקריאטין אציטון לימון !
בהצלחה !!!

ואם ברצינות, אז תמשיך להיתאמן ולאכול אוכל http://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif

Administrator 07-04-08 17:27

התכוונתי מה עדיף לי, איזה חברה ?
אני לא מבין בזה...
אפשר סוגים או משהו?
לא רק את השם של החברה אלה מה יותר מומלץ .

Bodybuilder 07-04-08 17:30

אופטימום
צ'מפיון
Iss
מוצרים ברמה, אופטימום וצ'מפיון אפשר להגיד הכי טובים מבחינת-טעם-איכות, אבל יקרים !
עדיף Iss

Administrator 07-04-08 17:41

אפשר לינק למוצר ?

hasman90 07-04-08 17:49

ילדים בני 14 באים חושבים שאבקת חלבון זה אבקת קסמים מה מה אתם רוצים לכו להתאמן תצברו ילדע בסיסי,תוספים זאת לא התשובה..

אתה יודע מה אני ישאל אותך ככה,למה לוקחים אבקת חלבון?? אני בטוח שאתה לא יודע דבר על זה

superguitar 07-04-08 18:28

נכון תוספים בא לעזור כמובן שתראה תוצאות טובות יותר אם אבקת חלבון אבל לא תשתנה בזה ברמות...

אופטימיום החברה הכי טובה... (לטעמי הטעם שלה יותר טוב...והאיכות...)

Rendi Orton 07-04-08 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superguitar
נכון תוספים בא לעזור כמובן שתראה תוצאות טובות יותר אם אבקת חלבון אבל לא תשתנה בזה ברמות...

אהה הוא יראה תוצאות יותר טובות עם אבקה?

Administrator 08-04-08 14:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
ילדים בני 14 באים חושבים שאבקת חלבון זה אבקת קסמים מה מה אתם רוצים לכו להתאמן תצברו ילדע בסיסי,תוספים זאת לא התשובה..

אתה יודע מה אני ישאל אותך ככה,למה לוקחים אבקת חלבון?? אני בטוח שאתה לא יודע דבר על זה

א. חח סתום.
ב. תשמע לי טוב, זה שאני לא מבין איזה חברה הכי נחשבת זה לא אומר שאני לא יודע מה התפקיד של אבקת חלבון .

אבקת חלבון היא לאא אבקת קסמים ולא כלום, במקום שאני יקח איתי אוכל עם כמות חלבון רבה כגון טונה\גבינה ועוד , זה לא נוח ונגיד.
אבקת חלבון נותנת לך את הערך תזונתי בתור נוזל, זה יותר קל לצרוך ויותר נגיש ושמיש .

אז שתוק .

LittleNigga 08-04-08 19:33

זה נכון חלקית..
אבלקת חלבון זה למי שלא יכול להשלים את כמות החלבון שהגוף צורך אז היא עוזרת לו...

eminemfan 08-04-08 19:37

תאכל קוטג' זה בדיוק אותו דבר-אבקת חלבון זה בשביל נוחות,זמינות,ונראה לי שגם חסכון

Administrator 14-07-08 01:43

חחח סתם :bot:

Administrator 14-07-08 01:43

חחחחחחח סתם:P

Dr. Muscle 14-07-08 13:08

תרשום כאן לאיזה שם אתה רוצה שאני אשנה לך את הכינוי
administrator זו מילה בעל משמעות של מנהל, ומכיוון שאני לא רוצה שאנשים יחשבו שאתה אכן...
תמצא שם קצת יותר נורמלי.

joker1 14-07-08 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superguitar (הודעה 518042)

כמתחיל לא תהיה לו שום השפעה שונה בהשוואה למי שלא יקח אבקת חלבון.

פאראמדיק 14-07-08 18:03

חברים, אכן אתם צודקים, אין כמו אוכל "אמיתי", אך כולנו גם מכירים את יתרונות אבקת החלבון לאחר אימון בפרט.

לכן ידידי בעל השאלה, ישנם מס' רב של חברות המייצרות חלבון והטובות שבינהן הן: אופטימום, נייצ'ר בסט, צ'מפיון, abb ועוד ...

לגבי iss שצויין מקודם, אמנם הוא יותר זול אך זאת מאחר וריכוז הסוכר בו גבוה, מה שלמעשה אומר שריכוז החלבון בו יותר נמוך מאשר בחברות שציינתי.

יש לזכור שהיום בימינו אין שום דבר בחינם לצערי.

shai224 14-07-08 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאראמדיק (הודעה 584353)
חברים, אכן אתם צודקים, אין כמו אוכל "אמיתי", אך כולנו גם מכירים את יתרונות אבקת החלבון לאחר אימון בפרט.

לכן ידידי בעל השאלה, ישנם מס' רב של חברות המייצרות חלבון והטובות שבינהן הן: אופטימום, נייצ'ר בסט, צ'מפיון, abb ועוד ...

לגבי iss שצויין מקודם, אמנם הוא יותר זול אך זאת מאחר וריכוז הסוכר בו גבוה, מה שלמעשה אומר שריכוז החלבון בו יותר נמוך מאשר בחברות שציינתי.

יש לזכור שהיום בימינו אין שום דבר בחינם לצערי.

תאמין לי אל תורידו מכבודה של חברת iss אף שהיא לא משווקת באתר , אני אישית משתמש בחלבון של החברה כתקופה של 3 שנים ולא התאכזבתי עד עכשיו , נכון שריכוז הסוכרים שם בטיפה יותר גבוה מאופטימום אבל לא יורדת מאיכותם של אבקות אחרות ! ממליץ בחום!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ