ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אבקת חלבון מבית Muscletech (https://israelbody.com/showthread.php?t=32407)

look 05-04-08 22:05

אבקת חלבון מבית Muscletech

מה אתם אומרים על החברה, המוצרים בכללית ואבקת החלבון בפרט שלהם ?

boris19 05-04-08 22:06

חברה מעולה,
נחשבת לאחת הטובות בתחום תוספי המזון והפורמולות השונות

בקשר לאבקות חלבון אופטיום תמיד מס' 1 בזה

look 05-04-08 22:16

באמת ? אפילו יותר ממאסלטק ?
ומה לגבי הקריאטין שלהם ?

CriminaL 05-04-08 22:22

בארה"ב החברה הזו נחשבת לחברה מובילה(לא פחות מאופטימום אם לא יותר),בקשר לאבקות חלבון כמו שבוריס אמר אני מעדיף להישאר עם אופטימום/צ'מפיון.
בקשר למוצרים אחרים אין על MUSCLE TECH עוד כמה ימים אני צריך לקבל naNO vapor שזה מוצר שלהם,מוצר רוצח.

ShaI^MymoN 05-04-08 22:22

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאסלטק שמביאים לארץ זה לא החלבון המקורי שנמכר בארצות הברית,שם החלבון נקרא Nitro Tech Hardcore ומה שמביאים לארץ נקרא Whey Protein Hardcore,אם תכנס לאתר הרשמי של מאסלטק אתה בכלל לא תראה את המוצרים האלה,עשו איזה פורמולה מיוחדת לישראל חחחח אותו הדבר לגבי כל מה שהביאו לארץ מהמוצרים שלהם חחח הכל חארטה לא משהו מקורי שנמכר בארצות הברית חחחחחחחחחח אחי מהתחום סמוך על מה שאומר

ושלא תאמין שזה 97 אחוז חלבון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה 72 וסתם מנסים לבלבל אותנו שכתבו למעלה בתווית 97 אחוז חלבון בגדול חבר נפל בפח עם זה חחחחחחחחחח

ShaI^MymoN 05-04-08 22:26

:) בטעות הקליק לי עוד הודעה מנהלים נא למחוקקקקקקקקקקקקק את זאת

boris19 05-04-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaI^MymoN
זה לא החלבון המקורי שלהם בארצות הברית שם הוא נקרא Nitro Tech Hardcore ומה שמביאים לפה נקרא Whey Protein Hardcore חחחחח אז שלא יעבדו עלינו את פורמולה שייצרו לישראל חחחח אותו הדבר לגבי כל מה שהביאו לארץ הכל לא מוצרים מקוריים אלא ייצור לישראל חחח סמוך עלי אח שלי מהתחום וזה בדוק מה שאני אומר

היבואן גם אומר זה 97 אחוז חלבון חחח וזה לא זה 72 אחוז חושב אנחנו טמבלים חחחחח

ובISS יש 67
מה שכן נכון זה שאתה צודק שרוב המוצרים שלהם שאם כבר נכנסים לארץ בצורה חוקית אלו גרסאות שעשו במיוחד לישראל

CriminaL 05-04-08 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19
ובISS יש 67
מה שכן נכון זה שאתה צודק שרוב המוצרים שלהם שאם כבר נכנסים לארץ בצורה חוקית אלו גרסאות שעשו במיוחד לישראל

כי יש בפורמולות שלהם כמה חומרים שלא חוקיים בארץ כמו יהומבין ועוד כמה דברים נחמדים.

ShaI^MymoN 05-04-08 22:35

בוריס תלמד לקרוא חח לא אמרתי ש72 אחוז חלבון זה לא טוב אמרתי שמשקרים וכותבים שזה 97 אחוז פשוט זה מעצבן שמשקרים 72 אחוז זה סבבה אתם סתם מסתכלים על אחוז חלבון ושזה בפועל יוצא גרם לפה גרם לשם החשוב זה הכמות של החומצות אמינו למנה שם Iss מנצחת ובגדול ודרך אגב היא 69 אחוז ולא 67 כמות שכתבת חח נו עכשיו יגידו שאני מדבר Iss חחח אתה העלת את זה לא אני חחחחח בוא נשאר במה חושבים על מאסלטק חחחח

superguitar 05-04-08 22:38

קיצר הייתי נשאר אם אופטימיום או צמפיון וזהו במקום סתם להסתבך

look 05-04-08 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CriminaL
כי יש בפורמולות שלהם כמה חומרים שלא חוקיים בארץ כמו יהומבין ועוד כמה דברים נחמדים.

בפורמולות קריאטין או גם בחלבון ?
אם יש לי דודה שטסה לארה"ב יש מצב להשיג דרכה את הnitro-tech ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ