![]() |
מה הסגנון שלכם במוזיקה?קצת חרוש אבל תמיד מעניין...
היפ הופ?טראנס? מטאל?האווי מטאל?רוק? פופ?ראפ?האוס?מזרחית?דכאון?מרוקאית גרוזינית רוסית גרמנית:o ? וכו חח ...ספרו מה אתם אוהבים
וגם,איזו להקה \הרכב\ זמר ישראלי\ת אתם הכי אוהבים\מעריכים\מעריצים? אני אוהב הכל בערך חוץ מפופ מזרחית ודכאון אולי גם לא הווי מטאל דברים יותר מתונים ומוכרים בעיקר רוק רגיל . להקה ישראלית שאני אוהב - סינרגיה באמת אחת הלהקות הטובות פה בארץ למרות שלא חסרים כשרונות.. מה אתכם? |
חח, חרוש חרוש,
רק הבהרה קטנה heavy metal זה לא באמת סגנון כבד, זה סגנון דווקא בין היותר קלים במטאל ורוב הסיכויים שאותו אתה כן שומע, בניגוד לדת' בלאק גור גריינד אהרדקור וכולי . |
היפ הופ, האוס, ראפ ,רוסית, טראקים וקצת דיכאון
כל מה שקשור לרוק וזה אני שונא את זה |
מאטל בעיקר, אינדאסטריאל אני מאוד אוהב
|
ציטוט:
איך אפשר לשמוע את זה זה רק צעקות... |
ציטוט:
st. anger sonne reise reise |
בעיקרון שחורה\האוס\טראנס
אבל גם שומע רוק ישראל וראמשטיין.. |
האוסים. ובזמן אימון אפשר גם קצת היפ הופ.
|
1)בעיקרון הכל אבל אלה הסגנונות העיקריים:סינת פופ,גראנג,רוק כבד
2)alice In Chains,pealjam,metallica,depech Mode,limp Bizkit |
ציטוט:
|
שחורה וטראנס..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Hardcore!!!:D
וטראנס |
איך שכחתי!
Apocalyptica |
ראפ,היפ הופ,מוזיקה שחורה,פופ
שולט! |
ישלי חבר ששומע תדברים הכי כבדים אני רציני אין לזה באמת מילים זה הכל צעקות:
סליפנוט ,בלינק,איזה להקה גרמנית צועקת אחת חח ועוד כאלה כמו ביצפר וזה |
ציטוט:
וואו תיזהר הוא בטח מטורף ככה שומע בלינק??? מה אתה גנוב זה סתם פאנק מסריח עלק דברים כבדים.. |
וואלה אני גדלתי בשכונה כזאת שכולם גודלים עליה על מזרחית היום אני שומע הרבה פחות מפעם אבל עדין אני לא משמיץ מוסיקה מזרחית ולא מזרחית דכאון יש כמה שירים מאוד טובים :jockey:
למדתי להתחבר למוסיקת הרוק גם להקות כמו rammstien,killswitch engage,slayer ועוד כמה שירים וזה דווקא יפה! וכמובן טראנסים וטראקים אני מאוד אוהב אני לא מבין באמנים אני רק מכיר סקאזי ואינפקדט אבל כל טראנס יתקבל אצלי בברכה:jockey: |
אה בלינק זה פאנקx:? טוב נו לא ידעתי אבל זכרתי שהוא אמר שהוא שומע את זה ושמעתי לו באייפוד שהכל שם כבד כבד חח ופאנק זה בסדר לפעמים..יוזלס איידי גרין דיי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ