![]() |
זיקים ונהנים D:
חחחחחחחחח התגייסתי .. ישנתי לילה אחד בבקום.. סיוט.. קפוא שם ואין שק שינה לא כלום..
נרדמתי חצי שעה.. למחרת העבירו אותנו לכלל צהלי בזיקים .. רק מפקדות.. נפלתי על מפקדת נחמדה (יא אללה מה שהייתי עושה לה.. הבת :):):):) הייתה שוכחת איך קוראים לה) קיצר 5 שבועות ואז שיבוץ.. עדיין לא יודע לאן השיבוץ אני מאמין שאו חיל אוויר או קשר משהו שקשור לאלקטרוניקה.. יאללה חבר'ה שבת שלום |
בהצלחה אחי!
שירות נעיםםם! תחזור בשלום |
"כי יש קסאם באוויר הוא בדרך אליי" [לפי "כי יש חשמל באוויר כשאת באה אליי"]
קיצר אחי וואלה אני גם הייתי אמור להיות בזיקים וסירבתי פינוי והגעתי לקייטנת 80 ונהנים [מחנה 80 - בט"ר דותן]. העדפתי שלא לחטוף קסאמים... למרות שהרבה מאוד חברים שלי היו בזיקים ואמרו שבמבט לאחור זו אחלה חוויה. בהצלחה שיהיה גבר ואל תצא פראייר בחיים |
ציטוט:
ובטח שלא לצעוק.. גם יש לי קומבינה שם עכשיו גיליתי את זה.. אני יכול לשכוח מתורנויות מסריחות כוסעמק שבת הבאה סוגרים ויש הופעה אקוסטית של מוקייי סעמקקקקק (כן אני צעיר קפצו לי בדילוגים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אפשר לצאת מזה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא 100% יעזור לך אחי |
ציטוט:
תותחנים נטחנים |
תראו מה זה עוד לא התגייס וכבר חרמן מת
חכה חכה לא תצא שבועיים הבייתה.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר שלי גם תותחן סגר 35 בא לבית סייד אותו מחדש לפסח:laughing: |
לסגור 35 = ריתוק 28... שבוע ראשון אתה עושה ואז עוד 28 שנפלו עלייך לפני היציאה הביתה ;]
|
ציטוט:
חבר שלי לדוג' סוגר עכשיו 35.. לפני זה 28,21 ועוד הם מקבלים נגיד 28 מקוצרת משהו חרא לפנים |
ציטוט:
איך אפשר לחיות ככה?? |
איזה פלוגה אתה בזיקים?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ