![]() |
כמה ירדתם בשבוע בחיטוב ?
+-
(: ומי שבא לו שירשום כמה הכי הרבה כמובן שהכל פר שבוע . תודה רבה . [כן , ואני יודע שזה לא אותו דבר אצל כל אחד ויש המון פרמטרים כמו גנטיקה,ווליום וכו' רק להערכה כללית ]:11: |
4 קילו. (ואכלתי פחות מהתפריט שהצבתי לעצמי.. ולא זה לא היה נוזלים)
|
1.5 ק"ג שבועות ראשונים.
|
ירדן אחי, איך הולך? בוא לאייסי... (:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא עושה חיטוב כי אני לא עולה בכלל באחוזי שומן...
|
ציטוט:
|
חחח נשמע הזוי האמת :]
6-7 קילו. זה היה בתקופה שנכנסתי למשהו מטורף שהייתי 105 קילו והייתי אוכל כל היום רק ארוחה אחת של חזה עוף וכל השאר דיאט קולה ומסטיקים אז כל יום הייתי עולה על המשקל באמת שהיה קילו פחות עד שכבר אכלתי יותר וגם הגוף כנראה יצא מהשוק אז הירידה הייתה פחות גדולה... |
ציטוט:
|
3 קילו בשבוע הראשון
|
2 קילו שבוע ראשון שלי
|
ציטוט:
|
שבוע ראשון 4 קילו ל76 מ80
ועכשיו אחרי חודש ושבועיים של חיטוב, ושבועיים שלא התאמנתי אבל שמרתי +- על תזונה לא יודע משקל, לפני שבועיים 72, אני מעריך שעדיין 72. |
ציטוט:
יוצא לי ביום 4-5 ליטר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לא אז 2.5 ליטר מספיק לי. |
ציטוט:
עברתי אז ת'קטע של הנוזלים... הקטע שיש לי אחוזי שומן גבוהים מאוד(בירידה), מאוד וטחנתי את השבוע... Arsan - שאלה לי אלייך או כל מי שיודע... מאז התחלת החיטוב שמתי על החזה עוף מלח, ואני אוכל איזה 300 גרם חזה עוף בצהריים ויוצא לא מעט מלח. לפני יומיים דיי הורדתי לגמרי כי אני לא בדיוק כמה לשים ואיך לשים... (אחרי שהבנתי שזה לא ממש נכון) והיה איזה שבוע ששמתי כל יום מלח על החזה עוף(לא ממש בהגזמה..), וכשנשקלתי לא הייתה ירידה משמעותית.... איך אתה מציע למדוד את זה? כל הקטע של היחסים... בעיה. |
ציטוט:
|
כן... לכן הפחתתי את זה. אבל יאללה לא נורא... ממשיכים לעבוד קשה :]
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ