![]() |
לחיצת חזה...
אם אני מבצע לחיצת חזה כנגד מוט בלי שיפוע לאן אני צריך להביא את המוט לבטן העליונה(לחזה התחתון)
ויש כאלה שאומרים לי להביא את זה לקיו של הפטמות או אפילו יותר למעלה. אז מה לעשות? |
איך שנוח לך ככל שהמוט יהיה יותר לכיוון הבטן כך יהיה פחות עומס על הכתפיים והרוטיטור קאף אני גם מאמין שהסיבים בחלק התחתון של החזה יקבלו גם יותר עבודה אבל לא כולם יסכימו איתי
|
אני מביא לקו של הפיטמות
|
אווקיי עוד תגובות??
|
אני מביא את המוט לחזה התחתון כי כמו שעמית אמר, זה מוריד את העומס מהכתפיים.
מה שבטוח, אף פעם אל תוריד את המוט לצוואר או לחלק ההכי עליון של החזה כי אתה יום אחד תקבל פציעה אם תעשה את זה. |
אני מביא בערך שתי אצבעות מעל מפתח הלב, באזור הקו של הפטמות...
זה בערך האזור שלדעתי צריך לעשות, לרדת יותר למטה כבר מכניס יד אחורית יותר מדי, אני גם משתדל שהתרגיל יהייה שונה מגיליוטינה שכבר מכניסה חזה עליון... |
ציטוט:
|
עוד קצת תגובות???
|
אלוהים ישמור זה שאתה מבקש כל הזמן תגובות לא יגרום לאנשים לענות לך יותר.
אני אישית מוריד את המוט לקו הפטמות כשאני על דחיקה ללא שיפוע, כשאני בשיפוע חיובי אני מביא אותו לעצם הבריח. |
לאמצע של החזה
לפעמים בחזרות ראשונות אני מושך טיפה יותר לכיוון החזה עליון כדי למתוח כמה שיותר.. |
ציטוט:
בכל זאת אני עכשיו יביא את המוט לקיו של הפיטמות ככה נראה לי הכי טוב |
אמצע חזה/חזה תחתון
|
אני לא ממש שם לב אבל כשאני חושב על זה לקו של הפטמות
כמה שיותר נמוך אבל לא לבטן |
אני משתדל לפיטמות..
|
לאמצע של החזה
|
בחיים שלך אל תוריד את המוט לכיוון הצוואר!!!
זה הגורם לפציעה שלי בחוליות הצוואר ובגלל זה השתתק לי הבייספס הימני , תוריד לכיוון הפיטמות , אבל אף פעם לא אל הצוואר והחזה עליון , היה אחד שטען בפוסט שהוא מוריד אל החזה עליון בשביל המתיחה - אתה יכול ''להעלות'' ולפתוח את המרפקים שלך , זה יעשה מתיחה מעולה...לא צריך להוריד את המוט אל הצוואר בשביל זה |
אליאב ומה עם חזה בשיפוע? גם מוריד לפטמות?
|
ציטוט:
|
אליאב, אתה יודע למה זה היה?? כי עבדת בסמית'!!
|
אמצע החזה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ