![]() |
סקר-מטרות סופיות!
שלום,
חברי פורום יקרים,הסקר מורכב רק מ2 אפשרויות: 1.אני מפתח גוף (מתחיל,מתקדם,מתחרה) אני שואף לנצל את כל הפוטנציאל הגנטי שלי כדי לגדול כמה שיותר משנה לשנה,להשתפר ולעלות לפחות פעם אחת על במה! 2.אני שואף להגיע לגוף מסיבי וחטוב ספורטאי חובב,אינני מתכוון להתחרות או להיות מפתח גוף מקצועי! אז איפה אתם שמים את עצמכם? נ.ב אם מהנל כלשהו מוכן לעשות לוגו של סקר,יהיה נחמד. |
2..
|
2.!
|
=2=
|
1
לנצל את הפוטנציל הגנטי של עד הסוף ואז לראות מה יהיה :) להיות ענקק |
ציטוט:
2! |
ציטוט:
|
2.אני שואף להגיע לגוף מסיבי וחטוב ספורטאי חובב,אינני מתכוון להתחרות או להיות מפתח גוף מקצועי!
|
1
מה נראה לכם ? |
ציטוט:
לא נראה לי לעלות על הבמה...כאב ראש...אני גם לא בגיל שאני יכול לעושת החלטות כאלה..הכל יכול להישתנות..כנראה המטרה שלי זה לגדול כמה שיותר ..כנראה אף פעם לא יספיק לי חח |
1...
כרגע בגיל הזה אני שואף ל-1 עד הסוף לגדול ולנצל כל דבר אפשרי להיות ענק לגבי עלייה לבמה האמת שכבר בגיל הזה אני חושב על זה מידי פעם אבל עד גיל 17 יש עוד זמן לגדול והרבה דברים נראה מה יהיה אז בכל מקרה אני חושב שאתה צריך להוסיף עוד אופציה כי יש המון שרוצים לנצל הכל ולגדול אבל לא רוצים לעלות על במה...! |
2.אני שואף להגיע לגוף מסיבי וחטוב ספורטאי חובב,אינני מתכוון להתחרות או להיות מפתח גוף מקצועי!
|
1 כמובן, אלא מה?! :)
|
אני רוצה להיות ענק וגדול ושרירי יותר מאחרים שיסתכלו ברחוב ויגידו ואוו איזה גדול
והכל. אבל לא להיתחרות{בשלב הזה } |
מפתח גוףשלא מתחרה זה לא מפתח גוף במלוא המילה לטעמי
כמו זמר שלא שר על במה |
סקר יפה, כפי שאני רואה את עצמי היום אני מתכונן לגדול כמה וכמה שאני יכול
|
1-
להיות מר ישראל לנוער וגם מר ישראל בלחיצת חזה ומי שלא מוצא חן בעיניו שילך להזדיין באלף עזאזל |
2 :)
|
2..
|
1 מינימום פעם אחת אני יעלה (רוצה אבל עד לגיל שאני נמצא בו ולתוצאות אני נראה לי יעלה הרבה יותר מפעם אחת
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ