![]() |
מקבילים
שלום :]
לפי מה שאני מבין מקבילים זה תרגיל ממש טובב עכשיו ראיתי שכמה רשמו שהתרגי הזה עובד על יד אחורית ואחד אמר על גב ואחד אומר על חזה תחתון אל מה התרגיל באמת עובד או שעל כול אלו ??????? כי פשוט אמרתי נעשה שנוי לגב עם זה מתאים אז תכניסו לי תתרגיל לתוכנית של הגב פה ........ ונכון בתרגיל מתח ? איך אני צריך לעשות מתח רחב או צר ? זה התוכנית שלי פולי צר לפני לסנטר פולי רחב לפנים חתירה כנגד משקולת בודדת יד יד חתירה כנגד פולי תחתון – אחיזה צמודה משיכה לטבור עכשיו עם אפשר תכנסיו לו פה מקבילים (עם זה מתאים לגב ) ותכנסיו לי מח רחב או צר מה שעדיף ועוד שאלה מה עם גב תחתון ? התרגילים האלו שפה עובדים על גב תחתון ?? עם לא אז למה לא נותנים תרגילים גם לגב תחתון שיהיה לכם יום טוב :character63: |
מקבילים עובד על גב ? :]
על זה עוד לא שמעתי... :laughing: מקבילים עובד על יד אחורית וחזה תחתון אומרים שיש שתי אחיזות צרה ורחבה רחבה זה כאילו יותר על החזה וצרה זה יותר על האחורית לא מבין בחרטא הזה כי זה חרטא לדעתי לדעתי מקבילים זה יותר יד אחורית ובטח שבטח אל תשים אותו בגב... לגבי מתח זה החלטה שלך צר או רחב כמובן שרחב יותר טוב ומפעיל עוד שרירים. |
ציטוט:
הבנתי אחי שמע אומרים שהתרגיל הזה אחד המומלצים ...... למה הוא עובד על הרבה חלקים אז איפה יותר כדאי להכניס אותו בחזה או ביד אחורית ? אז למה התרגיל הזה כולכך טוב שהרבה ממלצים על התרגיל ... |
במקבילים כמו גם בלחיצה בשיפוע שלילי התנועה בכתף היא בין קירוב לקירוב אופקי ככה שגם הגב וגם החזה מעורבים.
|
ציטוט:
כי מקבילים זה תרגיל מאוד טוב אחי אין מה להתווכח ! יש המון שעושים מין דבר כזה של להכניס אותו באימון של חזה ויד אחורית זאת אומרת תרגיל אחד ליד אחורית נגיד לחיצה צרפתית ובחזה שמים לחיצת חזה נגיד פלייס עליון ומקבילים סתם אני נותן דוגמא... או שאתה יכול לעשות גם רגיל את החזה ולשים את זה במקום תרגיל אחד ביד אחורית. בנוסף לזה לא אין שם תרגיל שעובד ספציפית על גב תחתון אני בטוח שיש לכם מכשיר שעובד על גב תחתון תוסיף אותו אחלה תרגיל. והסברתי לך מקבילים עובד רק על יד אחורית וחזה תחתון ממה שאני יודע אין עוד חלקים... |
ציטוט:
אני באמת יוכל להוסיף אותו ככה באימון חזה ויד אחורית .......... לעשות כול פעם גיוון אבל תגיד אחי בתוכנית שלי של הגב אין תרגיל שעובד לי על הגב התחתון ?? אפילו לא קצת ?? עם לא יש לנו איזה ספא שאפשר לעבוד עליה גב תחתון ........ |
ציטוט:
שמע אם יש שם משהו שעובד על גב תחתון אני לא יודע אני יודע שזה עובד על גב... אבל תרגיל ספציפי שבאמת ממש עובד על גב תחתון אין כמובן... לך ותעשה 3X15 במכשיר של הגב תחתון. (או בספה מה שיש לכם...) |
ציטוט:
תודה גבר |
מקבילים באחיזה רחבה - עבודה חזקה יותר על החזה והיד אחורית עובדת בתור מייצב.
מקבילים באחיזה צרה - עבודה חזקה יותר על היד אחורית והחזה עובד בתור מייצב. מקבילים באחיזה רחבה לפי דעתי זה אחד התרגילים לחזה :) |
וואלה תודה אחי הבנתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק לידע כללי איך בדיוק יש אחיזה צרה ואחיזה רחבה ? ואם תוכל להביא לי אתר שמראה איך עושים את התרגילים האלו וגם מראה שכל אחיזה עובדת על משהו אחר בצורה חזקה יותר אני אשמח... תודה... |
שאתם אומרים מקבילים אתם עושים את זה על מוט אחד או על 2 ואתם ביניהם?
|
ציטוט:
http://exrx.net/WeightExercises/Pect...sChestDip.html ליד אחורית: http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/ASTriDip.html שים לב שבחזה הוא משעין את הגוף קדימה וגם יש לו אחיזה רחבה יותר במקבילים (לא רואים את זה). |
ציטוט:
כן אני יודע אחי ראיתי כבר את שתי התרגילים האלו לא יודע אני בכל זאת חושב שזה חרטא כל הקטע של להשען וזה אני מכיר את זה לדעתי בכל זאת יד אחורית עובדת כן הכי חזק יותר מהחזה בכל מצב... יכול להיות שאני טועה... |
שמע אחי אני אומר לך בדוק,גם אני חשבתי כמוך,ניסיתי את 2 המצבים האלה וזה אחרת לגמרי! במקבילים הרחבים אני מרגיש את כל החזה שלי שורף וכואב בירידה וגם אחרי התרגיל הוא נפוח,את היד אחורית אני גם מרגיש אני לא ישקר שלא,אבל את היד אחורית אני מרגיש הרבה הרבה יותר באחיזה צרה.
|
ציטוט:
כאשר המומנט הוא לכיוון פשיטה במרפק העבודה תהיה בעיקר על פושטי המרפק כאשר המומנט הוא לכיוון קירוב בכתף העבודה תהיה בעיקר על הסיבים התחתונים של החזה. למה קשה לך בשניהם? זה כי העומס המוטל על התלת-ראשי גדול בשני המצבים ועוד סיבות לא מעניינות כ"כ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ