![]() |
ל rkk
תגיד אפשר להצליח במבחן אם ספר מיקוד בהיסטוריה..
אני מדבר על ספר המיקוד של רכס ועל היסטוריה ב |
הוא בחו"ל אני חושב
|
ציטוט:
|
בטח שאפשר אחי
|
ציטוט:
כי אני יודע שרוב המשלחות חזרו .. |
אני בארץ
קשה לי לענות לך על השאלה כי זה לא רק עניין של הספר עצמו זה תלוי גם האם אתה יודע ללמוד לבד ולהבין לבד את החומר יש הרבה שאלות במבחן שקשורות ללמידה בעל פה ויש כאלה של הבנה. אם תלמד רק את המיקודית אתה עלול להיתקל בשאלה קצת אחרת שדורשת הבנה ואז אכלת אותה אלא אם כן הקשבת בכיתה והבנת את החומר אם אתה צריך עזרה תשאיר פה את המסנגר שלך |
ציטוט:
:clap: :bow: |
ציטוט:
התפיסה שלי זו אהבת חינם ולא שנאת חינם מקווה שכולם ינהגו כך גם אם אתה צריך עזרה תקבל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה היסטוריה חלק ב קצת יותר קשה מהיסטוריה א אם תצטרך עזרה תשאיר פה דרך להתקשרות ושיהיה בהצלחה |
ציטוט:
אני עד לזה שהוא בן אדם טוב! |
ציטוט:
אני מדבר על כיתה י אבל המורים בבצפר שלי רומרים שהמיקוד זה רק למי שרוצה לעבור תמבחן וזה מה שהם אמרו ב י וקיבלתי 90 בבגרות |
ציטוט:
למה? כי היא בנויה בצורה של שאלות ותשובות, שזה טוב עד לרמה מסוימת אם אתה לומד בעפ את השאלות והתשובות אתה עלול להיתקע בשאלות מסוימות שיהיו מנוסחות אחרת או יבקשו משהו שלא קיים במיקודית. מה שברור שהמיקודית תביא אותך לרמה מסוימת. לאיזו? קשה לענות. בכל מקרה נסה ללמוד מתוך הבנה ככה אתה מגדיל את הסיכויים שלך להצלחה ושחר המלך.... תודה על המחמאה |
rrkk אין בצפר אחי?
|
ציטוט:
ולמרות זאת הייתי בביהס . אז כתבתי מהמחשבים של המורים .... |
ציטוט:
אצלנו בחדר מחשבים המחשבים הם משנת 100 לפני הספירה ושלא נדבר על של המורים בחדר מוריד זה בכלל לא מעלה אינטרנט! חח:laughing: :laughing: |
ציטוט:
זה לא שאצלנו זו המילה האחרונה אבל בסהכ, ויחסית לבתי ספר אנחנו מצוידים טוב. |
בנו לא משקיעים...מכל הבחינות
|
ציטוט:
אבל תבין שזה לא תמיד ענין של המורים וההנהלה. מה לעשות שהמדינה לא משקיעה בבתי הספר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ