![]() |
שאלה בקשר לנוזלים
מזאת אומרת אני מלא בנוזלים??? איזה נוזלים ואיך מורידים אותם?
|
אם אני לא טועה אתה מוריד אותם בחיטוב אחי
|
בחיטוב מורידים את השומן , אז הנוזלים יורדים גם כן?
|
ציטוט:
אתה מלא בנוזלים אתה צריך לישתות יותר מים אחי כמו 4 ליטר כול יום ולעשות הרבה אירובי ואז תיראה איך מצבך מישתפר אחי |
ציטוט:
|
נהייתם ממש לחוצים עם הקטע של הנוזלים האלה מה עובר עליכם אנשים?
בחיטוב הגוף מוריד קצת נוזלים(תבינו שהגוף חייב לשמור על כמות נוזלים מסוימת על מנת להתקיים) עקב צמצום אכילת פחמימות. |
ציטוט:
|
הקשר הוא שנוזלים לפעמים נאגרים בגוף או מליקחת מהשהו מסיום או שאתה לא שותה מספיק והגוף מתחיל לאגור את זה בגוף שלך ץ
רוב האנשים לא שותים מספיק מים . הנןסחה היא פשוטה תישתי מים כמה שיותר לא כמובן עד שתמות אני יודע יש כאלו פה חושבים ככה לישתות מים בצורה מיבוקרת ולעשות יחד עם זה דיאטה ואירובי |
ציטוט:
http://www.infomed.co.il/medTest4.asp?tID=17 אם כבר ההפך , במיוחד במקצוע של הפיתוח גוף אנשים נוטים להגזים עם צריכת המים , אין סיבה לצריכה כזו מוגזמת של נוזלים וזה לפעמים סתם מעיק. כמובן שאם אתה נמצא בסייקל , או צורך המון קפיאין כדוגמא שהוא מייבש אז כדאי לשתות יותר מהמקובל. |
ציטוט:
|
חרא הסברים
אחי תקשיב האנרגיה שגוף מפיק מהפחמימה נקראית גליקוגן. כל גרם גליקוגן בגוף מחזיק איתו 3 גרם מים. לכן כשאתה בחיטוב בתקופה הראשונה הגוף מאבד המון גליקוגן משמע נוזלים ואתה לאט לאט מתנקה. וזאת ידידי כמעט התורה כולה |
ציטוט:
|
ציטוט:
במסה נוזלים זה דבר חשוב ,לכן גם מומלץ לא להימנע מאכילת נתרן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ