![]() |
מה לקחת לעבודה/בית ספר בשעות הבוקר!
רובנו בטח יודעים כמה קשה להתעורר בבוקר ולהתחיל לחשוב איזה סנדוויץ לקחת איתנו כדי לאכול כמה שיותר מהר מהרגע שהתעוררנו, אבל די, חלאס, נמאס מהמאכלים המפוצצים והלא טעימים על הבוקר, הדברים היבשים האלה שיש בהם הרבה חלבון או פחמימות מורכבות.
לא טונה, לא קוטג' באיזה לחם כבד מחיטה מלאה, ובטח שלא איזה נקניק מופחת שומן!!! הדברים האלו נמאסו!! אז אם לא תוסף מזון נוח, מה אתם ממליצים לקחת? להכין? משהו קליל בריא ומזין? |
ומיוחד הבעיה של אימון בשעות הבוקר, כשאין זמן אחרי צהריים ושצריך להתעורר שזה כל כך מעצבן בבוקר ולהתחיל לחשוב מה לאכול טוב!
כמו איזה חביתה עם שמן זית בלחם חיטה מלאה!! אחחחח הבטן! |
לא מבין אותך.. אתה לא רוצה לאכול מאכלים עם חלבון ופחמימות מורכבות על הבוקר? =\
אז תאכל עוגה עם קפה מה אתה רוצה שנגיד לך סנוויץ' שלי בבוקר זה טונה טונה, כף מיונז (יודע שזה חרא.. אבל טונה לבד זה עוד יותר חרא!), מלפפון חמוץ, גמבה ותירס המלפפון וגמבה חתוכים דק מערבבים הכל ביחד ולאיזו לחמנייה יוצא 20 ומשהו גרם חלבון בטח קרוב ל-30 עם הלחם כמות נכבדה של פחמימות עם חרא שומן אבל מה איכפת לי כל עוד זה טעים אין לך זמן להכין? תכין יום לפני את התערובת כשיש לך זמן ושים בקופסה אטומה במקרר אם לא אהבת תחשוב לבד על משהו אחר ושים בקופסה אם אין לך זמן ואתה עושה הכל מהר |
ש''ש
חצי סקופ חלבון חלב פרי הכל לבלנדר לשתות-וזה יוריד לך את הלחץ דם...קח את זה בבוקר,או שתקנה גיינר שבא להחליף ארוחה שלמה,תבחרגיינר בנוסף לתפריט שישלים לך את החלבונים לארוחה פחמימות וקלוריות. |
בשביל לגדול, צריך לסבול. גם הכיס סובל אבל אין ברירה... :diractor: :diractor:
|
אני לא מתפנק, אני לא יאכל עוגה, הכוונות שלי והשאלה היא איך אפשר לעשות מבריאות על הבוקר משהו טעים, מצדי שיהיה מ100 אחוז חיטה מלאה. רק שיהיה איזה משהו מעניין וטעים.
וכן, גם אני לא מסוגל את הטונה בלי איזה כף מיונז. |
מה לגבי זה
אתה יכול לאכול חביתה עם יחס גבוה של חלבון:חלמון (לטובת החלבון, כן?) ואפילו למרוח חומוס\טחינה עם ירקות בפנים <-- בריא וטעים או לאכול קורנפלקס עם חלב כמו בן אדם נורמלי ולשתות שייק חלבון בנוסף על בסיס מים רק בשביל כל הקטע של התוספת חלבון תשחק עם זה |
יוגורט 0% עם ש"ש וחצי סקופ חלבון זה שניה וחצי לערבב הכל ולאכול וזה גם מתוק וטעים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ