![]() |
איזה תוכנית אימונים להביא למתחילים
אם יש מישהוא שהוא מתחיל והמאמנת הביאה לו fbw שלכל שריר 3 סטים תרגיל אחד
אנ חושב להביא לו ab אבל אני לא יודע אם זה טוב להביא לו בהתחלה תוכנית כזאת מה אתם אומרים |
שמע לי מנסיון שיעשה את כול המכשירים איזה חודש קודם שיהיה לא קצת נסיון עם המכשירים
|
שיעשה מה שהמאמנת אומרת לו
|
ציטוט:
גבר אין לי משהוא אישי אבל זה מעצבן שתביןם לעשות מה שהמאמנת אומרת לא זה לא אופציה היא ממלאת לו תתוכנית כאילו זה היה טופס ווינר |
קודם הגוף צריך להתרגל לfbw ורק לאחר חודש-חודש וחצי צריך לעבור ל Ab.
|
אז אני יכול להביא לו כמו שיש באתר תתוכנית המוכנה שיעשה אותה חודש
כי כבר הוא עבד בבית במטלטיטרינר לפני |
כל עוד התכנית בנויה בצורה נכונה זה לא כזה משנה עם Ab או Fbw למתחיל
לדעתי מה שכדאי לעשות זה מה שהוא מרגיש יותר נכון איתו |
ציטוט:
|
באימונים הראשונים עם משקולות ומכשירי כושר מומלץ להתחיל בצורה קלה והדרגתית. מנסיוני מוטב להתחיל באימון הראשון עם סט בודד אחד לכל תרגיל במשקלים נמוכים יחסית על מנת להתחיל ליצור תהליך של הסתגלות של הגוף לאימונים.
על מנת להתחיל כהלכה יש צורך לחזק את כל הגוף באופן מאוזן. לכל תרגיל שמבצעים יש שרירים מיצבים ורקמות נוספות שמשתתפות בתרגיל (רצועות, מפרקים, גידים וכד') ובמידה ולא תחזק אותם במאוזן אתה מגביר את הסיכוי לפציעה. בהצלחה=] |
Fbw
5-6 סטים שריר גדול 3 סטים שריר קטן לכתפיים אפשר לתת אפילו 4 עצימות לא גבוהה מדי עובד בטווחים של 8-15 |
ציטוט:
|
אני ניסיתי Fbw ואי אפשר להספיק את הכל כי זה יוצא 35 סטים ככה... זה יוצא שעה ו20 דקות
אני בתור מתחיל עושה Ab של גוף עליון/תחתון וזה הרבה יותר טוב. זה 21 סטים ב 48 דקות כמו שצריך. וגם מאמנים כל שריר פעמיים.... שלוש זה כבר יותר מדי לטעמי |
ציטוט:
(יותר ברור..) |
אם אתה צריך עזרה אם התכנית אני מוכן לעזור זה לא צריך להיות ממש מסובך כי אם הוא מתחיל ואוכל טוב הוא יעלה במשקלי עבודה בלי בעיה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שאני שואל כזאת שאלה ואתה אומר לי שיעשה מה שהמדריכה אומרת לו אז אתה לא עוזר בגרוש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני לא סומך על המדריכים(לא כולם יש מציאות). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ