![]() |
עזרה בבקשה !! חייב תעזרה שלכם בנושא דחוך קשור להנג אובר
אנשים אני חייב עזרה
אני בדר"כ לא שותה אבל אתמול היה פורום וזה אז יצאנו ושתיתי .. תפסתי ראש ל 5 דקות אז אחר כך התלחתי להקיא תנשמה הגעתי למצב שאני לא יכול לעמוד על הרגליים והקאתי על עצמי .. ( הייתי גמור מת ) הקאתי איזה כמה פעמים ואז החזירו אותי הביתה . ופה הכל מתחיל חזרתי הביתה מת .. נסיתי לישון לא הצלחתי עד עכשיו .. לא עובר לי הבחילות אני ממשיך להקיא כל 5 דקות לא יכול לעמוד על הרגליים . אז רציתי לשאול אותכם מה אתם עושים שאתם חוזרים גמורים ככה אני חייב עזרה כי אני פשוט מתתתתת אולי איזה מתכוני סבתא שמעבירים בחילות .. איך אני מפסיק להקיא? כבר התחילו לכאוב לי הצדדים בבקשה עזרה !! תודה לעונים |
אין שום מתכון שיכול לעזור הפיתרון היחיד זה לשתות כמה שיותר מים ולישון כמה שאפשר.
|
אתה ממש ילד.
פעם אחת בחיים שלי הייתי בהאנגאובר - בכיתה ט' בחופש הגדול לפני י'... מאז בחיים שלי לא היה לי אפילו סחרחורת בבוקר מאלכוהול [בחיים לא הקאתי ] |
ציטוט:
דבר שני, להקיא מאלכוהול? זה באמת מראה עד כמה אתה לא יודע לשתות, אבל ניחה. קיצר אחי תשתה קפה חזק, תשתה המון אבל המון מים! ותנוח. |
ציטוט:
ושוב אני לא שותה הרבה וזה הפעם הראשונה שאני מת ככה |
ציטוט:
בקיצר אחי תשתה הרבה הרבה מים ותנוח. |
תפסיקו כבר לבלבל את המוח, הנגאובר זה מיובש, אתה מרגיש בחילות וזה.
תישתה הרבה הרבה הרבה הרבה מים. |
חורטיצה אחלה וודקה יחסית ל40 שקל.
רוסקיי סטאנדרט אין עליה :p |
הוודקה הזולה הכי טובה זה אלסקה :|
אבל וודקה זה חרא... ואני לא מדבר שטויות לפאניק.. אני יצאתי למספיק למסיבות .. |
ציטוט:
|
אני לא שותה הרבה חרא וודקה אבל כשהייתי שותה חרא וודקה במסיבות בלי אלכוהול חינם אז פק"ל היינו מפרקים חצי ליטר בירה ואלסקה עם אקסל
|
עזבו שטויות סמירנוף זה ה-וודקה, לא "מסיר איפור" כמו כל השאר.
ואם לא וודקה אז אבסנט בא טוב=] |
אהה ולגבי פותח הפוסט! פחות או יותר מה שאמרו לך אחי.
תשתה קפה חזק והרבה הרבה מים ואז תבעט את עצמך למיטה! |
ציטוט:
מדברים על אלכוהול זול, אם שותים אלכוהול איכותי אז למה וודקה ואבסינט? אחח תיגדלו כבר... תשתו וויסקי איכותי, ג'ין, רום... ואם כבר ה-וודקה אז גריי גוס. |
אח אח אני זוכר שהייתי במצב שלך,סיוט.
אני רק יכול להמליץ לך לא לאכול בנתיים כלום ולשתות המון המון מים מתי שתפסיק להקיא ותרגיש קצת יותר טוב תאכל רק תפוח אדמה או איזה אורז לבן בלי כלום. |
וויסקיי, רום? חחח מה אני מכה את הילדים שלי!? חחחח
כולה רוצה לתפוס ראש טוב כדי לארגן לי פוסי ללילה וגם סטלה מוויסקי זה זה סטלה פשוט מגעילה! |
ציטוט:
למה לא?:basketball: |
ציטוט:
אני יצטרך להידרדר לזנות כדי לממן דבר כזה כל שבוע:ohmy: |
אני מניאק אם יצא לך לשתות בלו לייבל, זה שאתה מכיר את השמות זה יפה אבל בלו לייבל וג'וני וואקר זה בעצם אותו דבר... יש לייבלים ובלו זה הכי יקר ( אבל הרבה יתווכחו ויגידו שסתם יקר ולא הכי טוב )
בקיצור הוויסקי שלי זה גלינפידיך.. 16שנה |
קיצר תתבגרו ותפסיקו להתלהב מאלכוהול.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ