![]() |
שלום לכולם...
שלום אני משתמש חדש בפורום והאמת חדש ביכלל בפיתוח גוף וחדר כושר...
התחלתי להתאמן לפני שבועיים כבר בחדר כושר ואני עושה אימון כח מטרתי היא ניפוח ועיצוב גוף רציתי לדעת איך אני בונה תפריט מבלי לשלם ליועצים עוד דבר כזה פשוט תפריט שיתאים לי אישית תודה רבה לעוזרים |
קודם כל ברוך הבא
מטרתך היא מסה -בניית שריר נכון? אם כן אתה צריך להכפיל את משקלך בשתיים וזה יגיד לך כמה חלבון אתה צריךת (זה בערך אני למשל מכפיל פי 2.5) נגיד אתה שוקל 50 אז אתה עושה 50x2=100 אתה צריך לצרוך כ-100 גרם חלבון כל יום בפחמימות זה פשוט אם קיבלתה 100 אתה צריך פי 3 (אתה חדש אז בשבילך לא להעמיס אל הגוף יותר מדיי...) לדוגמא:100x3=300 תצטרך לאכול כ-300 גרם פחמימות שומנים אתה אכן צריך שומן לא הרבה ועדיף ממקור טוב אם אתה שוקך 50 אתה צריךכ-50 גרם שומן ושיהיה איכותי ממקורות טובים (אבוקדו שמן זית אומגה 3ו-9 וכו) מקווה שעזרתי (אתה צריך לעשות את זה לחפי המשקל שלך) (אחרייי שעשיתה את זה תבנה לעצמך תפריט שיש בו את כל מה שבדקתה כרגע) טיפ קטן: כאשרא אתה בונה לעצמך תפריט נסה לבחור באוכל שאתה אוהב בשביל שתחשוב שהתזונה היא לא המלצה היא חובה! בהצלחה! |
ציטוט:
תחשב באחד המחשובים מה הBMR שלך ותוסיף 1000-1300 קלוריות זה בערך הערך הקלורי של התפריט... חלבון כפול 1.8-2.5 ממשקל גופך שומן 1.2 לכל קילו בערך.. כל השאר פחמימה |
מפחיד שאתה מעז לדבר ככה עליתה בסמ ביד אחריי חודש?? מפחיד אותי
ולמה לעזעזל לא קראתה את מה שכתבתי הייתה רואה שזה אותו דבר כמו מה שאתה כתבתה רק שאצלך אתה עושה גרעון קלוריות חיובי גדול מידי למתחיל כמוהו... הגלל שהוא מתץחיל הוא צריך להתחיל אם גרעון קלוריות חיובי של 500 אלעק "כל השאר פחמימות" "1.2 שומן" מאיפה אתה מפליץ את כל החומר המטומטם הסזה? |
ציטוט:
תן כבוד וסתום תפה ילד בן 13 שההורים שלו אחים בא ועושה פוזות יד 40 עלק.. לך חפש חברים ימעפן |
ציטוט:
כל מה ש BLABLA אמר נכון,רק צריך להחליט כמה מעל ה BMR קלוריות אתה רוצה לעלות 2גרם חלבון כל קילו גוף,1גרם שומן וכל גרם שומן שיצא לך זה 9קלוריות,חלבון 4קלוריות,והשאר מפחמימה. |
....
5 סמ" בחצי שנה.... מה אתה חופר בחודש... הוא עלה סמ 1 בחודשיים לא הייתי יוצא מהבית במקומו... |
מה אתם רבים פה חחח
אני שוקל 62 מה שאומר שאני צריך לאכול בסביבות ה135 חלבונים ו405 פחמימות ו62 גרם שומן אבל איזה מקורות חלבון אני יכול להשיג אם אני לא אוהב גבינות בסיגנון קוטג גבינה לבנה וכו ?.. |
שייקים,חזה עוף,טונה לא חסר..
|
ציטוט:
אולי בוא תסביר לי איך יכול להיות גרעון קלוריות חיובי ? גרעון=מחסור, מינוס. |
די הפורום הזה כבר הלך לעזאזל ..
מזה מתקפות ה-fxp אלה ? .. למה באתם לאתר שלנו כוס עמק... |
בקיצורררר מה הולך פהה??? אני מבקש פה עזרה ואתם רבים ביניכיםם ??
רוצים לריב תתחפפו לאייסקיו או משהו למה סתם להרוס ת'פורום.... עכשיו מישהו בבקשה יכול לענות לי אם אפשר לבנות תפריט בלי שימוש בגבינות כמו קוטג או גבינה לבנה תודה |
בקיצורר מה הולך פה ??? אני מבקש ממכם עזרה אתם מתחילים להסית את השיחה למריבות ??
בחייאת תשמור על הרמה של הפורום.. עכשיו השאלה שלי היא אם יש לבנות תפריט ללא גבינות מסוג קוטג גבינה לבנה וכד' תודה לעוזרים |
ציטוט:
תעשה לעצמך טובה, לך תקרא מאמרים.. כל עוד אין לך ידע, אתה תמיד תהיה מבולבול,אל תחכה לאף אחד שיגיד לך מה לאכול ומה לא! תתחיל לקרוא קצת מאמרים, תתחיל במאמר עלייה במסה,שנמצא באתר הראשי. אחרי שתקרא אותו אתה תקבל כיון, כללי ואז תאכל למקד את השאלות שלך. כי אם כל הכבוד אתה לא נשמע לי כמו אחד שמבין משהו. וכמובן שאפר לשלב גבינות בתפריט, ככל שפחות אחוזי שומן בגיבנה, יש יותר חלבון איכותי.. לכן עדיף לצרוך גבינות דלות שומן, כמו קטוג' חצי אחוז-3 אחוז, וכו' |
ציטוט:
עשה טובה לעצמך אל תגיב פשוט אל תגיב חכה איזה חודש חודשיים חצי שנה שנה אולי ישכחו את החרטוט שדפקת פה אולי אחרי זה לא ירדו עליך בכל דיון....! עלוב...! לפותח האשכול קרא מאמרים באתר הראשי לא חסר מאמרים שיסבירו לך מה אתה צריך לעשות ובצורה הכי מפורטת וטובה פה ועשה טובה תמחק מהר מהראש את כל מה שSUPERGITER כתב פה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ