![]() |
שאלה לגבי שורף שומן
המאמן במכון המליץ לי לקנות הידרוקסיקט
כדי לשרוף שומן רציתי לשאול אותכם קודם האים זה יעיל?באמת עובד? משהו ניסה? |
לא יעיל , אולי יביא לך אנרגיה במקרה הטוב , תפסיקו לקנות דברים מיוחצנים אתם משלמים על פירסומות לא על מוצר
|
כל השורפי שומן למיניהם זה בולשיט תרכיב תפריט טוב ותשלב אירובי והשומן ישרף לבד ,אלא אם כן יש לך מאיפה להשיג E ארסן.
|
תודה לעונים
פשוט המאמן שגע אותי לקנות
כנראה מקבל אחוזים ואמרתי לו שאני רוצה לברר לפני שאני קונה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ה-הידרוקסיקט שהכניסו לארץ זה חרטה..וביכלל כל התוספים של מאסל טאק שהכניסו לארץ זה חרטה הם הכניסו מוצרים שכבר לא מייצרים אותם בחו'ל..הם מייצרים תוספים הרבה יותר מתקדמים. ה-הידרוקסיקט הזה כבר לא קיים בחו'ל..רק לארץ יביאו גירסה חרא שלו.מה שהולך שם עכשיו חזק זה-הידרוקסיקט"HARDCORE" זה מוצר שיש עליו הרבה תגובות טובות והוא מכיל מרכיבים טובים! |
עזוב בנאדם, זה כל חרטה.
|
אירובי יעשה תעבודה....מה כאילו יש בשורפי שומן האלה פול קופאין גלוטמין ועוד כמה חומרים שבספק אם הם יעילים...
|
ציטוט:
הקטע המבאס בארסן שהוא 89% אפדרין ו11% גופשינס שזה חרא משתעלים מזה בלי הפסקה |
^^ אתה עניתה לעצמך....
אפדרין וגם ה"גופשינס" הזה גורם להשתעל==חרא... |
מה עניתי לעצמי ארסן זה בין האפדרינים הפופולורים הוא פשוט לא אפדרין טהור 100% , הוא עושה את העבודה אבל יופי
|
קשר להידרוקסיקט...
קודם כול שתדעו זו לא הנוסחה שיש בחו''ל...
מבחינת מרכיבים לאנרגיה בפרסומות מפרסמים 200 מ''ג קפאין אבל לא אומרים בכמה כדורים :) כול כדור מכיל 100 מ''ג קפאין זה אומר 2 כדורים = 200 מ''ג באקסנדרין אקסטרים יש 120 מ''ג קפאין בכול כדור ב2 240 מ''ג קפאין , כבר יותר חזק! ואם אתם רוצים שורף שומן מהחזקים שיש אז... Lipo 6!!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ