![]() |
גרררר הייתה לי היום סוגיה עם המנהל של המכון
עזבו איזה מכון אני לא אוציא דיבה אבל זה הלך ככה:
הוא מביא לכולם לעשות אירובי אם זה מתחיל ב30 דקות ונגמר ב70 דקות בתחילת האימון , לא מציין שום % מהדופק ופשוט רושם להם קחו תעשו תמותו שאלתי אותו למה אתה לא אומר להם לעשות את זה בסוף האימון הרי אחרי זה הם עושים אימון משקולות שרשום בכרטיס המעפן שאתה מכין להם (בד"כ אלו מכשירים ולא חופשי) , כל המאגרי פחמימות שלהם מתרוקנים ואז מה? התשובה שלו הייתה לזה היא שהם עדיין מתחילים , ואירובי בסוף אימון זה רק לבאדיבילדרים ולנערים וזקנים ומתחילים אימון בתחילת אימון "להגיע לדופק מטרה" , זה מצויין ואפילו מומלץ אמרתי לו הם לא יודעים בכלל מה זה דופק מטרה ומה זה דופק ואפילו לדופק מטרה מומלץ לעשות בסוף בקיצור הוא אמר שהוא מבין יותר ומאיפה אני מפליץ את זה אמרתי לו מאמרים וכדומה אז יצאתי דיסלקט או לא :|? |
תלמד משו חשוב, אל תתוכח עם מאמנים בחדר כושר!
הם תמיד יחשבו שהם צודקים ושאתה אהבל שלא מבין |
רוב המדריכים והמאמנים לא מבינים כלום מהחיים שלהם מניסיון
למרות שבמכון שלי המדריכים והמנהל על הכיפאק והם מקצועיים ומבינים אבל זה כי המכון אצלנו ברמה |
מה אתה שובר את הראש בוויכוחים תבוא תדפוק אימון טוב ותלך הבייתה בלי להתחיל להתווכח אם המאמנים ש-95 אחוז מהם מדברים שטויות כמעט כל הזמן...
|
אני את שלי דופק הבעיה שאני רואה ילד שקרע תתחת שלו 50 דקות אירובי ואז הולך לעשות משקולות
פשוט כואב לי הלב אז פניתי למנהל ואמרתי לו למה תעושה את זה הוא אמר אני יותר מבוגר ממך בלה בלה אמרתי טוב בסדר סתמתי תפה לא היה לי כוח להתערב איתו שאלתי אותו אבל מאיפה הוא מביא את זה הוא אומר יש לי ניסיון הניסיון שלו זה שהוא בונה תפריטים של 900 קלוריות לאדם ששוקל 110 קילו זה הניסיון שלו... בקיצור הבנתי שצדקתי , פשוט חבל על כל האנשים האלה :\ |
מה שכולם אמרו ,
הם תמיד מוציאים אותך אהבל , אפיו עם זה איזה סוחר שקנה מכון כושר כי זה רווחי לו לשים את זה במקום |
ציטוט:
|
אני בחיים לא מעיר לאף אחד , ממשיך תאימון שכל העולם ישרף סביבי
מה אכפת לך מה אחרים עושים!!! גם ששואלים אותי אני מפנה למדריך!!! |
ציטוט:
אני בסך הכל מתאמן חודשיים תמימים.. ובדיעבד לפחות בכל אימון מהאימונים הראשונים שלי העירו לי על ביצוע של כל מיני תרגילים. אני מודה שזה לא היה נעים.. ואולי מביך קצת. אבל בסופו של דבר היום אני מסתכל אחורה ואומר שזה היה טוב שהעירו לי.. גם מנעתי פציעות ונגיד ולא היהיתי נפצע, זכיתי לבצע את התרגיל כמו שצריך עם השפעה מקסימלית. המדריכים לא תמיד זורקים עליך זין.. ויש תמיד תאחד שמסתכל עליך ואומר לך בשיא הכנות שאתה לא מצצע תרגיל נכון - זה דבר שטוב לעשות! |
אחוז המאמנים הדראקים היום זה משהו מהסרטים...
אני נתתי לעצמי מילה שכחוגגים לי 17 אני ישר טס לעשות קורס מדריכי כושר ואת כל המדריכים אני משתיק למרות שגם עכשיו אני עושה את זה...אני רוצה שזה יהיה רשמי יותר :wiggle: |
ציטוט:
אני משלם כסף בשביל להתאמן וזין על העולם שהכל יתפוצץ , אבל אני אגמור תאימון ........ אני חושב שכל מתאמן רציני חושב כך, מחכה לתגובות?!?!? |
ציטוט:
אתה אגואיסט אפס אתה צריך לעזור לאחרים שלא מבצעים נכון וזהו לא לחשוב רק על עצמך במיוחד אם אתה שחיף אפס |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה אף אחד לא אמר לי את זה ואני מקלל את כל המאמנים והמתאמנים אצלי בחדר כושר.. מצד שני תמיד שמעירים לי על ביצוע של תרגילים אני אומר ''טוב אתה רוצה ללמד אותי איך להתאמן? תראה אותי ותראה אותך ואז תחשוב שוב''...אבל זה במקרים ספציפים מאוד... בכל מקרה , אני תמיד מעיר , אבל כשאני רואה שהדקה וחצי מתקרבת לה על הסטופר אני ישר חותך ואומר ''סליחה יש לי סט...אחרי זה אני אסביר לך'' |
אלא אם בא לי להתחיל שיחה , אין לי עצבים לעזור לאנשים אחרים מילא כולם מנופחים בעצמם חושבים שהם רוקי בלבוה + הכניסו להם לראש 20 ספרים של פיזיולוגיית אימונים בשבב של המטריקס
מה שכן אני תמיד אבל תמיד נותן ספוט ונותן לאנשים לעבוד בין סטים |
ציטוט:
מה אתה צריך את זה . יש מיליון ספרים , מאמרים באינטרנט , מאמנים אישיים , דיסקים וכו' שיגידו לך איך לעשות נכון. אם אתה ( או אני ) מתאמנים 10 שנים זה לא הופך אותנו למומחים , יכול להיות שאנחנו עושים כבר 10 שנים אותם טעויות בתרגילים. אגב אתה סוס חבל"ז!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ