![]() |
יש פה מישהו במאסה מלוכלכת?
כותרת.
|
סיימתי מאסה מלוכלכת. מה השאלה?
|
ציטוט:
אפשר איסיקיו נדבר שם? |
ציטוט:
אבל תרשום פה, אני מאמין שעוד אנשים יוכלו להוסיף עוד מידע. |
ציטוט:
אז ככה קודם כול ספר לי כמה קילו עלית ובכמה זמן והאם ממליץ מבחינת יופי של הגוף וכול מה שכולל מאסה מלוכלכת? למה אני רוצה להתחיל מאסה מלוכלכת עד עכשיו עליתי גם מלוכלך וגם נקי ונימאס לי כי ניתקעתי במישקל הזה וניאמס לי להמשיך להיתקע בו. |
אני עשיתי במשך שנה מסה מלוכלכת
|
ציטוט:
לי נשבר הזין אחרי כמעט שנה של חיטוב מלהיות שחיף :):):):):):), והחלטתי להעלות במאסה ויהי מה. לא מתחרט, אבל גם לא ממליץ. נסה לעשות נקי או יחסית נקי. |
נקי משתלם אחי.. ת'תיתקע עם 17 אחוז שומן בלי כח לחיטוב וחבל..
|
אח"כ תיתקע עם חיטוב מעיק
אירובי חוסר אוכל עצבנות חוסר חרמנות (זה הכי מפחיד) עצה שלי? רק נקי |
אני מתחיל מלוכלכת..אין מה לעשות אני 61kg על 176cm..!!! אני דופק עד 75kg..לא ככה?.
|
תודה לכם חבר'ה על כול התגובות.
עזרתם לי מאוד. |
מה הכוונה בלעשות מלוכלך? לאכול מה שבא? נקניקיות המבורגרים פיצות וכאלה?
|
ציטוט:
כל מה שבא ליד |
סתם שאלה.. אם נגיד אני עושה מאס נקייה במשך שנה ו3 חודשים..ועוד מישהו עושה מאסה מלוכלכת במשך שנה ועושה שלוש החודשים חיטוב.. אנחנו נגיע לאותה תוצאה בסופו של דבר? (אחרי שמישעשה מאסה נקייה הוריד נוזלים)?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם מדובר על אותו אחוז שומן ואותו גנטיקה משקל גבוה יותר = יותר תוצאות אז אתה סותר את עצמך ציטוט:
ואם מישהו אחר עשה מאסה נקייה, נגיד יגדל ב400 גרם שריר , אבל הפעם זה שנה + 3 חודשים, אז זה יוצא 15*400 גם 6 קילו שריר! וכל זה בהנחה שאדם יעלה 500 גרם בחודש במאסה מלוכלכת שריר ו400 גרם בחודש מאסה נקייה שריר...שזה כבר מטומטם שהוא יעלה פחות ... |
וגם אחרי שבן אדם יעשה מסה מלוכלכת במשך שנה ו-3 חודשים הוא יעמוד על 25 אחוז שומן ואז הוא יצטרך לעשות חיטוב במשך שנה ויוריד חצי מההיקף שלו וגם כמובן אחרי כל כך הרבה זמן של חיטוב אני לא רוצה לדבר בכלל על החשק המיני :/
|
מלוכלכת עדיפה על נקייה כי במלוכלכת אתה בטוח תעלה שריר ובנקייה לא תמיד.
|
לא משנה כמה פיצות אני אדפוק כל יום אני לא אשמין ולמרות זאת מסה נקייה (כולסטרול עדיין מצטבר...)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ