![]() |
חגורת גב
אני רוצה לקנות חגורה של גב זה באמת עוזר לגב נכון כי פשוט אני מפחד שהמכון יעשה לי כאבי גב
כי אני מרגיש כאבים חלשים בגב לא משהו רציני נריאה לי אחרי הסקוט שעשיתי אבל אני לא מרגיש כאבים משהו רציני ......... אז בקיצר חגורה זה באמת עוזר ??? וזה דבר חשוב.. חגורה זה לא דבר מעצבן נכון ???? |
כן זה עוזר...
|
אני באופן אישי לא מאמין בזה... דבר ראשון זה הורס את העבודה על הגב התחתון, דבר שמפריע לו להיתפתח.
דבר שני הגוף אמור להיתחזק מהכאבים האלה (כל עוד הטכניקה נכונה כמובן!!) |
אין לך במכון חגורה?!
|
חגורה יכולה לעזור בתרגילים מסוימים כדי לקבל ייציבות כמו סקווט דידליפט וכו...
|
אין לך צורך בחגורה.
|
ציטוט:
לפותח הפוסט אין לך שום צורך בחגורה. |
רוב האנשים בכלל לא מבינים מה תפקיד של החגורה היא ממש לא אמורה למנוע כפיפה של הגב!!!!!
אני מאמין שהכאבי גב שלך נובעים מטכניקה שגויה חגורה לא תעזור במיקרה הזה אלא ביצוע נכון!!! |
אני עושה תתרגיל נכון לפי מה שהסבירו לי מליון פעם .........
אבל תמיד שאני עושה סוקטט אני מרגיש תיפה תיפה תגב משהו לא רציני יענו קצת קצת ...... |
ציטוט:
|
לא יודע מה איתכם אבל אני משתמש בחגורה ואני מרגיש שהיא עוזרת.
אבל חלק מהאימונים שלי הם כוח ואני חייב חגורה וחוץ מזה בדדליפט עם חגורה אני מרגיש שהגב תחתון שלי בוכה מרוב שהוא מתאמץ אז למה אתם אומרים שזה הורס תעבדה עליו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם עמוד השידרה שלך כואב אתה בבעיה עם זה השרירים של הגב כואבים אז אתה עובד כמו שצריך
וחגורה זה יותר לאנשים מבוגרים ניראה לי |
החגורה נועדה למניעת לחצים על הגב התחתון..
בדדליפת יש יותר מידי עומס על הגב התחתון לכן מומלץ לחגור חגורה. אין לכם מה לקנות אם אתם לא עושים תרגילים שמפעילים לחצים על הגב התחתון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ברגע שאתה שם רצועה אתה מחליש את זוקפי הגב שלך כי הם לא עובדים חזק מספיק.
זה לא טוב ולא בריא כי זה יוצר חוסר איזון ויכול לבוא לך בבומרנג כשאתה תנסה להרים משהו בלי חגורה או כשהם יצטרכו להיות מייצבים. |
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ