![]() |
מה לגבי "קינואה" ?
אהלן,
שמעתי שבקינואה יש המון חלבון ומעט מאוד שומן. למה אף פעם לא קראתי משהו עליו בפורום ? |
מומלץ מאוד
זה חלבון מלא אגב, ופחמימות מורכבות אבל טעם מגעיל |
היו כמה נושאים על הדגן קינואה,אני אישית אוהב את הטעם של זה.
|
אני גם אוהב טטעם וזה בין הדגנים בעלי החלבון המלא
|
אפשר בבקשה ערכים ל100 גר' ומתכונים לאכילה...?
|
ציטוט:
קלוריות-120 פחמימות-21 שומן-2 חלבון-4 פשוט לבשל את זה כמו אורז-לחתוך בצל דק להוסיף כף שמן לטגן עד שיזהיב להוסיף את הקינואה+מים רתוחים מקומקום ולבשל. |
קבל מתכון איכותי לקינואה:
1.שטוף את הקינואה ושים בסיר מתאים 2.תוסיף מים לסיר עד שהמים עוברים את הקינואה ב2 סנטימטר בערך. 3.תן לקינואה והמים לרתוח. 4.תחליש לאש קטנה 5.להוסיף לסיר:קופסת רסק עגבניות(הקטנות שפותחים עם ניר אלומיניום..),כפית שניים אבקת מרק עוף,חצי כף כורכום,חצי כף כמון. 6.לערבב טוב טוב,ולהשאיר כ10 דקות עם מכסה סגור. הסיום הוא כשאין מים בסיר בכלל. בתאבון ואגב..criminal ,הערכים שנתת זה לקינואה מוכנה..שזה לא הכי מדויק בגלל כמות המים. בכל אופן,ב100 גרם קינואה לא מבושלת יש: 68 גרם פחמימה 14 גרם חלבון(החלבון הוא מלא) 4 גרם שומן |
ציטוט:
|
לדעתי זה דווקא טעים מאוד :-)
ציטוט:
ויכול להיות יופי של גיוון. |
פיצוץ של חלבון/פחמימה ! נשמע מעולה.
תודה רבה לכל העוזרים באשכול, נתחיל בגיוון עד החיטוב בעזרת השם :) |
אוכל של תוכים
|
חולה על זה
|
מה איתה ? גועל נפש זה מה איתה.. אל תתקרב לזה אתה חוטף כאפה של החיים ת'לא מבין יש לזה מרקם של אוכל ציפורים וטעם של אוכל כלבים
|
ציטוט:
ערכים ל-100 גרם מוצר יבש: קלוריות: 374 חלבון: 13.1 גרם פחמימות: 68.9 גרם סיבים תזונתיים: 5.9 גרם שומן: 5.8 גרם כולסטרול: 0 מיליגרם אשלגן: 740 מיליגרם מגנזיום: 210 מיליגרם זרחן: 410 מיליגרם סידן: 60 מיליגרם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
13 גרם חלבון ו-70 גרם פחמימות, מה מיוחד כאן אני לא מבין?
יחס מעפן לגמרי, למה שמישהו יואכל את זה כמקור אכילה לחלבון? |
דווקא פחמימה טעימה, מה שאני אוהב בה שמ 50 גרם לפני בישול זה מתנפח למימדים עצומים ואפשר לפרק יותר =)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ