![]() |
Night_Wolf אחי כנס דקה אם תוכל
אהלן ידידי שמתי לב שאנחנו מתאמנים באותו מכון ורציתי לדבר איתך על כמה דברים באייסקיו או במסנג'ר אם לא מפריע לך.
אשמח אם תשאיר לי את המסנג'ר שלך או האייסקיו |
ציטוט:
|
כן..
|
ציטוט:
באיזה שעות אתה בא? |
6 וחצי בבוקר כל בוקר ככה אני מגיע למשרד קצת אחרי שמונה אחרי האימון מלא מרץ למשך היום
|
אחי, לא הייתי מתאמן ב6 וחצי בבוקר.. באמת שלא. (לא טוב)
|
ציטוט:
|
סבבה, אם זה עושה לך טוב אז לך עם זה.
יש הרבה אנשים במכון בכלל ב6 וחצי בבוקר? אני לפעמים בשבת קופץ לי ב8 בבוקר אחרי לילה עם קצת אלכוהול למכון לנקות ת'אלכוהול ולהרביץ אימון בראש שקט(כמה כיף שהמכון דיי ריק מאנשים בשעות האלה), ובאמת הרגשה טובה בבוקר. (אני אישית לא יודע אם אני מסוגל ב6 וחצי, אבל מה שטוב לך) |
יש את הקבועים כמעט 8 אנשים שבאים כל בוקר..
מדי פעם יש את אלה שמגיעים חדשים בבוקר מחזיקים יומיים או שלושה אבל אז נעלמים וזה אחד היתרונות בשעות האלה זה שהמכון ריק לגמרי חוץ מהשמונה הקבועים |
268350441
בקשה חביבי:flowers: |
ציטוט:
המקום האחרון שראיתי אותך זה היה בבית לפני שבוע ככה העלתה איזה ימבה בנות אליך:laughing: זיינתה?:whistle: :winked: |
תודה ידידי הוספתי אותך באייסיקיו
|
ציטוט:
חח ואני הולך ב-2 וחצי כל יום.. ראית במכון איזה אחד שמזכיר בפרצוף את מאור זרדז? חטוב כזה יש לו גוף סבבה (די גדול) מכיר? |
ציטוט:
בחור טוב קוראים לו חיי הוא התחרה פעם במר צפון ובמר ישראל חח אני וחבר שלי שמתאמן שם קוראים לו סרצי'צ'ה:boxing: נ.ב היום הוא היה בערב אני מקוה שאנחנו מדברים על אותו בחור.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן? |
ציטוט:
הוא תמיד הולך אם גב פרוס בכוונה ועושה צ'יטינג מטורף בכל תרגיל:laughing: |
ציטוט:
ותוסיף אותי במסנגר niv_1990@bezeqint.net |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ