![]() |
שאלה לסיקספאק - איך אתה עובד על הבטן?
או אם מישהו אחר שהגיע לתוצאות יכול לכתוב פה מה הוא עושה..
כי הבנתי שזה אחד השרירים שמסובך להגיע לתוצאות |
בתכלס אני ממש לא רוצה לדעת.
למה אתה חושב שהוא עובד אחרת ממך, ממני, או ממייקל לואיס? ג-נ-ט-י-ק-ה |
אחי, אתה רוצה שאני אקצר לך את התהליך ואעלה תמונה שלו שתוכל להתפנק קצת בדרכך שלך?
|
אבל למה לפתוח שוב ושוב יא אללה, לא משהו נגד סיקספאק פשוט נחפר כבר הנושא בכללי של הבטן המחורבנת הזאת, לך תעשה כפיפות בטן ב37.5 מעלות שיפוע ותעלה עד ל32.14 ואז תרים רגליים בתלייה בזווית 87.50.
|
ציטוט:
בודדים מגיעים תוצאות אפשר לעשות אלף כפיפות בטן או לעשות מאט אם משקל ויש עוד כל מיני סוגים של תרגילים |
ציטוט:
|
הוא שותה נוזל קסם אבל זה סודי אם תבקש ממש יפה אולי הוא יגיד לך מה זה.
|
איך מרקו ואן באסטן עבד על הגולים שלו?
איך ג'יימס הטפילד עבד על הריפים שלו? איך רודולף נורייב עבד על התנועות שלו? איך מאוריץ אשר עבד על היצירות שלו? |
חוץ ממארקו ואן באסטן לא מכיר אף אחד ממי שהזכרת.
|
ציטוט:
|
אני חרא עם המניאק הזה עובד בכלל על הבטן תמיד אלה עם הקוביות הכי רצחניות לא עובדים עליהם בקושי.:cry::cry::cry:
|
האמת שנראה לי שסיקס פאק מעתיק תרגילים מדקסטר, לא הגיוני שתיהיה לו כזאת בטן, הוא בטח עושה משהו מיוחד
|
סיקס פאק שתחזור לארץ אני אוכל לגעת בך?! בבקשה!!!!
מה ניסגר איתכם אנשים? :s *ואם אני זוכר טוב הוא אמר פעם שהוא מקגיש לבטן יום בשבוע...אבל זה רק אם אני זוכר טוב..* |
תתרגילים של דקסטר אתם יודעים?
ברור שאני לא יגיע להישגים שלו (גם כי אני לא לוקח סטרואידים) ואי אפשר לדעת אם הוא מסונטל/סיליקון אבל עדיין צריך לעשות תמקסימום |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה אחי אין תשובה רישמית? חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
*)סיליקון גם לא *)צחקתי! נראה לך שאם תעשה כמו רוני קולמן תגדל טוב? כל אחד משפיע עליו שונה. הבטן שלך לא בנויה בצורה גנטית כמו שלו, אין מה לעשות. |
יאלל'ה יאלל'ה... בנאדם שאל שאלה יפה מתוך סקרנות, ובמקום להתנהג כמו בני אדם אתה משמיצים ולועגים על חשבונו, ואז באים אנשים נוספים ועל מנת להראות את שנינותם ממשיכים להוסיף שמן למדורת ההבלים הזו.
פשוט ב-י-ז-י-ו-ן! איפה המנהלים? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ