![]() |
אחיזה בבנטאובר
אז אני עשיתי באימון שלי את ה80 קילו בנט אובר שלי כשפתאום מישהו מהמכון קופץ
ואומר לי שהטכניקה שלי זוועתית, אז אמרתי לו לתקן אותי (ממש לא איכפת לי שיתקנו אותי, עדיף מלהפצע) והוא אמר לי לשנות אחיזה מעילית לתחתית (גם בלבל לי תשכל על הגב שלי שהוא לא ישר אבל הגב שלי תמיד ישר:diractor: ) והוא אמר שהאחיזה זה מה שמשנה בתרגיל עכשיו, המדריך שלי לימד אותי שעושים עם אחיזה עילית ושזה לא משנה עילית או תחתית. ציטוט מדבריו: "אין אחיזה יותר או פחות טובה כאן" אז..... באיזו אחיזה צריכים להשתמש בבנט אובר :mellow: |
עילית,כאשר שני האגודלים פונים אחד לשני
אם אתה עושה תחתית,ששניהם פונים לכיוונים מנוגדים אז אתה יותר מערב את הבייספס שלך |
אה
אוקיי לא רוצה לערב בייספס - פעם הבאה לא מקשיב לו תודה רבה! |
אתה מערב בכל מקרה,אבל פחות
|
ציטוט:
|
כאשר האגודלים פונים אחד אל השני, תהיה השפעה גדולה יותר על הכתף האחורית.
כאשר האגודלים פונים החוצה, השפעה גדולה יותר על הרחב גבי, ניתן יותר להצמיד מרפקים לגוף. |
ההבדל היחיד שיהיה בין שני האחיזות, זה שבפרוניציה, במפרק המרפק, כופף הזרוע הדומיננטי יהיה הברכיאליס. בסופיניציה, במפרק המרפק, כופף הזרוע הדומיננטי יהיה הבייספס בראכי.
זה הכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בנט אובר אחיזה תחתית - דרך מהירה לקרוע בייספ
תשאל את דוריאן ייטס... |
בדיוק מה שרן אמר, ההבדל הוא מינורי, הכתף האחורית עובדת בשתי האחיזות, באחיזת פרונציה (רגילה) היא אולי עובדת יותר, ההבדל העיקרי הוא בעבודה על הבייספס מול ברכיאליס.
|
ציטוט:
תשמע רוב האנשים עובדים באחיזה שהאגודלים פנימה טיפ שיש לי להגיד לך זה לעלות את המוט כמה שיותר קרוב לטבור ואפילו מיתחתיו(יותר קרוב לביצים) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ