ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   סתם שאלה תאורטית שמעניינת אותי... (https://israelbody.com/showthread.php?t=30812)

Danielllo 10-03-08 13:59

סתם שאלה תאורטית שמעניינת אותי...

בוא נגיד אני הולך ברחוב ומוצא באיזה פינה מזוודה אם 500 אלף דולר מזומנים, אחרי שאני קופץ מאושר בלאגנים שמח, בכסף הזה אני קונה וילה על חוף הים, מס הכנסה באים לשאול אותי מאיפה הכסף? או מחרימים לי את הוילה? סתם שאלה שמעניינת אותי. כי אחרי הכל הכסף הזה לא שווה כלום, ואיך אפשר להלבין כסף בכלל?

*DAVID* 10-03-08 14:05

שאלה.. אתה תימני?
כי יש לי חברים תימנים והם תמיד חיים באשליות כאלה

Ido 10-03-08 14:05

מה קשור מס הכנסה? קנית מבנאדם את הדירה.. אין קשר אחי.

Danielllo 10-03-08 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
שאלה.. אתה תימני?
כי יש לי חברים תימנים והם תמיד חיים באשליות כאלה

אני לא חי באשליות יא מסכן סתם שאלה לא קשורה לכלום זה לא שאני יוצא מהבית אני חולם שאני ימצא מזוודה זה סתם דוגמא אחת מ1000 דוגמאות שיכולות להיות... אין לך מה להגיד על תגיד כלום

ציטוט:

מה קשור מס הכנסה? קנית מבנאדם את הדירה.. אין קשר אחי.
הם באים אלייך לשאול אותך מאיפה בא כל הכסף לקניית הבית אחי

*DAVID* 10-03-08 14:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
אני לא חי באשליות יא מסכן סתם שאלה לא קשורה לכלום זה לא שאני יוצא מהבית אני חולם שאני ימצא מזוודה זה סתם דוגמא אחת מ1000 דוגמאות שיכולות להיות... אין לך מה להגיד על תגיד כלום

הם באים אלייך לשאול אותך מאיפה בא כל הכסף לקניית הבית אחי

מה אתה מישתגע חחח
מה הם ניראים לך פראירים איך שהם רואים שלמישו יש קצת יותר מידי כסף הם יוצאים עליו

BBoyabon 10-03-08 14:42

כדי להלבין כסף אחת הדרכים

זה נגיד לקחת את ה500 אלף דולר האלה להכניס אותה כיאלו לחברת קש מוסימת לא משנה
ואז להוציא ואז זה כסף "חוקי"

או שנגיד אתה משלם לאיזה קבלן אם חברת בניה אנערףך או סתם מישהו אם חברת משאויות ולא חסר כאלה
ת50 אלף שקל ומכניס את הכסף ואז מוציא בקבלות או ציקים חוקיים

ככה זה פחות או יותר +-

זה מה שעבריינים הכבדים עושים

BBoyabon 10-03-08 14:43

אם אני לא טועה שאתה מפקיד כסף בבנק כל סכום מיתחת ל10 אלף שקל לא מדווח למס הכנסה רק סכומים מעל
אז גם זאתי דרך אבל הרבה יותר מסורבלת וגם יותר קל לעלות עליך

וזה בעיקר סכומים קטנים

ran_z 10-03-08 14:51

אתה יכול להכניס הכסף לבנק בשוויץ או באיי קיימן, בעילום שם מלא.
בכל אופן רק לידעתך, אתה יכול ללכת למשטרה ולתת להם את התיק, אם תוך זמן מסויים, אם זכור לי נכון חודש, בעל המזוודה החוקי לא מגיע לקחת אותה, כל הכסף שלך באופן חוקי.

ttestt 10-03-08 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
בכל אופן רק לידעתך, אתה יכול ללכת למשטרה ולתת להם את התיק, אם תוך זמן מסויים, אם זכור לי נכון חודש, בעל המזוודה החוקי לא מגיע לקחת אותה, כל הכסף שלך באופן חוקי.

מי משלם על המונית?< למה נראה לך שבנאדם יעשה כזה דבר? למרות שקרו מקרים ואני בעצמי לא סולח להם על הטיפשות!!!

ran_z 10-03-08 15:14

איזה מונית?

tomerA 10-03-08 15:27

כדי להלבין הון אתה מוציא חשבוניות פיקטיביות.
למשל בעל מסעדה רושם 500 חשבוניות ובתאכלס באותו יום היו רק 450 שולחנות באותו יום.
ואז נגיד איזה ארגון פשע מסוים מכניס לשם את הכסף של ה50 חשבוניות והופה הכסף שייך להכנסות המסעדה והוא חוקי לגמרי.

goldBEN 10-03-08 15:47

הלבנת כסף שמעתי שנגיד מישהו זוכה במיליון שקל בלוטו, אתה מביא לו מיליון וחצי והוא מביא לך את הכרטיס..

The Iron Man 10-03-08 15:57

אתה תכנס לחקירה של מס הכנסה ויהיה הרבה בלאגן חח

yespocket 10-03-08 16:57

אם הם יחשבו שזה כסף שלא דיווחתה עליו מיסים אכלתה אותה
יש לי מישהו עשיר במשפחה יש להם בעיות רציניות הם זה

כמה שנים חוקרים אותם בחשד להעלמת מיסים וזה כבר הגיע לבית משפט עליון
הם בוכים שיתנו להם לשבת בכלא
כי כנראה מה שהולכים לעשות זה להחרים להם תנכס הכי יקר שלהם שהם חושדים בהם שעליו הם לא שילמו מיסים
הנכס שווה כמה מיליוני דולרים.. (וזה מתחלק לכמה במשפחה לא רק בעל ואישה)

אני דרך אגב עני אל תחשוב שזה במשפחה הפיזית הקרובה שלי

יש פה גם עיניין נוסף שאתה אמור לדווח על הכסף הזה למשטרה ואם לא ביקשו אותו X זמן אז הוא שלך
אם לא עשיתה את זה נראה לי זה פלילי ואז יכולים לשים אותך בכלא עם סוחרי סמים וכל מיני חברה מגניבים שלא תשמח לריב איתם שם

את אל קפונה שמו בכלא על זה (הדבר היחיד שתפסו אותו)

yespocket 10-03-08 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

איך מעלימים תשם?
ומה יעזור לו שהכסף יהיה בשוויץ? לא יכולו לדעת את זה בארץ?

גם אמרו לי בארץ אם אתה בא הם סכומים כאלה במזומן מזמינים לך משטרה חח

Danielllo 10-03-08 19:02

אז מה עושים כל הסוחרי סמים והבלדרים המילארדרים שיושבים להם במרתף ארגזים של דולרים הרי זה לא שווה כלום אם הכסף הזה לא מולבן אתה לא יכול לקנות נכס לא יכול לעשות איתו כלום חוץ מלקנות סיגריות ואוכל במסעדה יוקרתית, ומה אתה מדבר על אייי קיימן איך עילום שם לא הבנתי אז אם ככה כל אחד יבוא יגיד זה החשבון שלו וימשוך כסף ואיך בדרך הזאת הכסף מולבן?

Mr.Bazooka 10-03-08 19:36

וואי איזה קוקסינלים אתם..תגיד שדפקת אחלה סכוןם בלוטו וזהו מה אתה נלחץ
ועוד אתם עושים סיפור כאילו מי ישמע הוא באמת מצא מזוודה כזאת מה אתם נכנסים לסרטים.

טוב חפרתי ביי.

Elevation 10-03-08 20:00

מקימים חברת קש.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ