![]() |
מתיחות בבוקר - ישפר משהו ?
אני לא גמיש בכלל אז חשבתי ככה בבוקר שקמים יש לי זמן אני יבצע מתיחות אבל זה בכלל יעזור לגמישות שלי או שיש לזה תפקיד אחר ?
איך בעצם אני יכול לשפר את הגמישות שלי ? כאילו אולי זה יותר מורכב .. אולי יש לזה תוכנית אימונים? סטים וכו.. תודה לעוזרים ! רק מבינים בבקשה אל תחרטטו לי :) |
תעשה פעמיים-שלוש בשבוע של 20-25 דקות ולא להגזים יותר מדי שלא תגרום למתיחה רצינית בשריר.
מפעם לפעם אתה תראה איך הגמישות שלך משתפרת.הייתה לי תקופה שהייתה עובד על גמישות ואללה נהייתי גמיש ,אבל עכשיו חזרתי להיות שוב קרש... |
גמישות זה גנטיקה ואימונים אם כל יום תעשה תרגילים בסופו של דבר זה יעזור.
|
גמישות זה קקה תפוס דאמבל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין שום קשר בין כוח לגמישות.
גמישות מונעת פציעות - חשוב בפני עצמו. אם תעשה מתיחות הגמישות תשתפר - אין אפס. מניסיון. בא לי להכניס עוד נקודה. אז אני יעשה עוד נקודה. טוב? יופי. ביי. עוד אחת. זהו. |
ציטוט:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...525&sc=0&ssc=0 |
אין שום קשר בין כוח לגמישות.
גמישות מונעת פציעות - חשוב בפני עצמו. אם תעשה מתיחות הגמישות תשתפר - אין אפס. מניסיון. בא לי להכניס עוד נקודה. אז אני יעשה עוד נקודה. טוב? יופי. ביי. עוד אחת. זהו. חזקק אחי:laughing: :laughing: :laughing: |
shment - זה עדיין לא מוכיח שיש קשר בין כוח לגמישות: זאת רק המלצה לשלב ביניהם על-מנת להגיע לתוצאות יותר טובות. ( האמנם? גם בזה אני מפקפק )
|
גמישות זה דבר חשוב מאוד שניתן לשפר על ידי כל מיני סוגים של מתיחות
טיפ אני לא ממליץ לעשות בתחילת אימון!! |
נראה לי ראית יותר מדי את התכנית של גלעד ינקלביץ' בערוץ 55
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ