![]() |
אני צריך תרגילים לחיטוב האגן
שלום. אני רוצה שבבטן התחתונה שלי באגן יהיו שני פסים כאלה כמו של הדוגמנים... איזה תרגילים מומלצים שעוזרים לביצוע הפעולה? או שאם אני עושה חיטוב יראו אותם בכל מקרה?
|
שאלה כזאת תשאל בתפוז, לא פה, רק שם יש תרגילים שמחטבים את האגן.
|
תשמע זה תרגיל די פשוט, ניתן לעשות אותו בכל מקום, אפילו בבית... אופן הביצוע הוא כזה:
הנח את ידך החזקה על עכבר המחשב, שים לב שהאצבע המורה צריכה להיות מונחת על הלחצן השמאלי. יפה, עכשיו בעזרת היד השניה הקש בשורת הכתובת של הדפדן שלך www.israelbody.org עד הגעה לכשל חיובי וכנס למאמרים. תתחיל לקרוא את המדריך לחיטוב. לא לשכוח מתיחות בסיום כל קליק! בהצלחה. |
אבל אני עכשיו במאסה... :wiggle:
|
ציטוט:
הרמת רגליים במקבילים ועוד כפיפות בטן כאלה שהייתי מביא לך לינק שתיראה איך עושים את זה אבל אני לא יודע מאיזה אתר.. ולסיכום אין כזה דבר חיטוב מתרגילים תישב בית סוהר על האירובי ורק אז תיראה חיטובים! |
ציטוט:
|
אבל כשאני במאסה אני יכול בכל זאת לבצע תרגילים שעובדים למשל גם על הבטן שאת זה אני עושה בכל מקרה וגם יוכלו לעזור לי בהמשך לתקופה של החיטוב..
אני אמנם לא עושה חיטוב עכשיו אבל אולי זה תרגיל שיחזק ויגרום לגוף להיראות טוב יותר כשאגיע לחיטוב |
אתה חושב שאם תתאמן על בטן במאסה אתה תיראה ריבועים ? אם כן אז אתה טועה כמה שתעבוד במאסה על הבטן זה לא יעזור לך השריר יתפתח אבל לא יראו אבל שתתחיל בחיטוב אז יתחילו לראות אבל בשביל האלכסונים צריך להיות על אחוזי שומן נמוכים מאוד אתה יכול לעשות כפיפות בטן לצדדים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ