![]() |
צבא זה זין
יאללה אל הקוסם בשלשות
|
אל תדאג חביבי, יום יבוא והשמש תזרח, ושוב פעם תיהיה אזרח.
|
מה אני יגיד לך אחי תנסה להינות
אגב איפה אתה משרת? |
ציטוט:
בזכותך 2 חברים חיילים קיבלו את המידע הנל :laughing: :laughing: :laughing: |
ציטוט:
|
הגב שלו הוא אדון לעצמו.
אתה צעיר ויש לך עוד המוווווווון זמן להיות חייל =) עמאג6 |
ציטוט:
|
אם עוד לא הבנתם
החיים הם לא זין הם תמיד קשים |
ציטוט:
:boxing: |
די לבכות אחי די
|
למה זה לבכות..
הייתי לוחם שנה ו 6 בחטיבת כפיר לביא עכשיו יצאתי משם רק אך ורק בגלל בעיות בריאותיות של ההורים וסבתא וכדי לתמוך בהם בבית . עברתי לבסיס של גובניקים,עושה חרא של יומיות קם ב 6 בבוקר וחוזר ב 6-7 בערב.עכשיו למה יצאתי מקרבי בכדי לעזור להם ,בתנאים כאילו איך אני יכול לעזור להם בכלל???? לא יכול לעבוד לא לאכול כמו בן אדם לא להתאמן(עם כבר) ,הורידו לי איזה 1100 שקל מהתשמ"ש שלי .. לא יכול לעזור להם בבית והיום בדיוק קיבלתי 7 ימי ריתוק בבסיס המסריח הזה ולמה בגלל שלא באתי לבסיס בגלל בעיות בבית ..(עכשיו זה הרבה יותר מסובך מי זה ) אבל אחרי הסברים לא עוזר כלום ,מחר אני הולך לערער על המשפט שהיה לי .זה הבתכינות ועוד בקטנה ..אני יכול לרשום פה עוד איזה 10 דפים .. |
ציטוט:
|
דיברתי עם הקצינה ..
אי אפשר לעזור ..אולי חריג זה יכול לעזור .. תסמוך עליי אני יודע מה זה זין ...תאמין לי שהייתי בקרבי שבוז מת איזה חודשיים ,למרות שזה הדבר הכי טוב שהיה לי ,ללכת לקרבי . זה יעבור לאט לאט ..כמו שאי אפשר לתפס הר ישר מתחילים ממהתחלה בקטנה ככה גם אתה תתחיל להסדר לאט לאט ואז הכל יסתדר הכל ככה לפחות אני מקווה לעצמי :).. תנסה מה שאתה יכול לעשות בדרך נורמלית..תבקש לדבר עם הרמות הכי גבוהות שאתה יכול ושלא ירמו אותך למה אתה יכול לדבר בבסיס שלך כמעט עם כל אחד אני מאמין (למה מה שאני יודע )..שיהיה לך בהצלחה אחי ,מחזיק לך 20 אצבעות!!!!!!! |
ציטוט:
|
שמע אחי אני עובד רסר הכי טוב :] במיוחד למי שרוצה להמשיך בפיתוח גוף
|
מספיק להיות כזה ממורמר!!!
|
יהיה טוב תן חיוך!:flowers:
|
איפה אתה עובד רס"ר? מה השעות שלך?
|
ציטוט:
|
אפסנאי הכי כיף (חוץ מכמה מקרים של דם מהאף, חתכים וצלקות משבירת דלתות\כיסאות וזריקת ארגזים בצורה לקויה).
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ