![]() |
שאלה למתאמנים - מה דעתכם על הדבר הבא:
במסגרת פרויקט במחלקה למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון אנו מפתחים שירות שיאפשר לכל חדר כושר שירצה בכך להקים בשטחו מסעדת בריאות המופעלת על ידינו.
הרעיון שלנו בעצם לספק תזונה בריאה ומזינה בזמן הכי קצר לאחר סיום האימון כמו כן המנות יותאמו לפי צרכי המתאמן מבחינת חלבון, פחממות וכד'. 1.מעניין אותנו לדעת האם בתור מתאמנים היתם אוכלים במסעדה כזו (שצמודה לחדר הכושר)? 2.האם הייתם רואים במסעדה יתרון בכך שניתן לקבל בא את כמות החלבון הנדרשת בזמן קצר ביותר לאחר האימון ובלי מאמץ ? נשמח לשמוע הצאות ורעיונות נוספים . תודה מראש! |
1. תלוי במחיר, עד 10 שקל גג
2. הזמן הקצר ביותר יהיה לשתות שייק, הייתי מעדיף בהרבה שייק מאשר לקנות ארוחה כזאת |
1) מתאמנים שיודעים מה לעשות לא יאכלו ישר ארוחה אחרי אימון הם ישתו שייק (או חלבון אחר) או עם פחמימה זמינה ואחרי שעה ארוחה גדולה ככה שזה דיי לא אטרקטיבי.
) 1 עונה על זה לדעתי אבל בכל המקומות של המליינים כמו הולמס אז יש שם כוסיות עשירות שלא יודעות מהחיים שלהם וישמחו לסלט דל קלוריות אחרי האימון חחחח |
בתור שגרה לא.
מידי פעם אם יהיה משהו טעים ומתאים לאחרי אימון היתי אוכל |
נכנסת למקום הלא נכון.
כאן זה לא המיינסטרים של חדרי הכושר ולא תקבל תשובה משקפת. כאן התשובה תהיה בגדול: לא. |
למה שלא תשאל בחדרי כושר המובילים בארץ.
תעמוד בחוץ ותעשה סקר. |
האמת זה רעיון נחמד והייתי הולך, אבל הבעיה שאני בטוח שאתם תזיינו אותנו במחיר ותיקחו 20 שקל על סנדוויץ' טונה
|
ציטוט:
|
:):):):) אתם תחסכו לאימא שלי הרבאאאאא עבודה
אבל כמו שאפי אמר המחיר 100000 אחוז לא יהייה טוב ועם זה יהייה זול ואני מיתכוון זול כי מחיר רגיל לא יספק אותי אני רוצה זול כמו כל אחד פה ואז אני מאמין שאני יילך על זה עם כי לא על בסיס קבוע חח וחוץ מי זה קשה לאכול ישר אחרי אימון זה לא ניכנס חח אז תשימו שם איזה שולחן סנוקר כדי להעברי בסבבה איזה 10 דקות |
התשובות שתקבל כאן הם לרוב מאנשים שכן מבינים מהחיים שלהם ולכן הקונצנזוס יהיה לא.
א-ב-ל הרעיון הוא רעיון מצויין ומבחינה שיווקית ועיסקית והייתי הולך ועושה סקר ומתאמץ ויש לזה פוטנציאל לתפוס... |
קח בחשבון את ההוצאה שלנו: נניח 20 שקל במקרה הגרוע לארוחה אחרי אימון כפול 3 אימונים בשבוע (ממוצע) זה 60 שקל בשבוע.
240 שקל לחודש 1440 שקל לחצי שנה 2880 שקל לשנה וכן הלאה אפשר לחסוף את כול הכסף הזה בקניית שייקים שזה משתלם לטווח ארוך וגם יש לו את יתרונות הספיגה וההתאוששות דברים שאין באוכל שאתם תגישו. בשורה התחתונה: לא |
חברה , יש עוד צד שלא חשבתם :
אולי יגישו שם שיקים חלבון וגיינר... נוכל לגוון בטעמים לנסות חברות שונות וכ"ו ... אבל לגבי ארוחות לא נראה לי , שאני גומר אימון אני מתקלח וטס לעבודה... |
אם המחירים יהיו נמוכים אז יש מצב אם לכוס שייק תיקחו 5-6 שח אני מאמינה שיחססית ילך בכול זאת זה יעלה כמו שקונים את כול השייק
|
אם הייתם מגישים משהו שהוא ברמה של שייק עם חלבון איכותי ברמה
והייתם עושים את זה כמו במנוי לחדר כושר ועם מחיר שישתלם על שייק שקונים מכל חנות אז זה יצליח אני חושב |
אני אישי תלא מסכים פה עם אנשים.
שייק זה רק חלק מהיום, אתה יכול לבוא למכון לשתות את השייק שלך ו10 דקות אחר כך לאכול ארוחה טובה ומאונת שלא תמיד יש לך כוח להכין בבית אחרי האימון או שיותר טעים שם שזה יכול להחליף ארוחה אחת ביום שפספסת. חוץ מי זה שבמסה זה יכול להיות נהדר להשלמה קלורית לכאלה שמתקשים לסדר ארוחות. |
בקרב המבוגרים זה יצליח די טוב ...
אבל ילדים פעם ב.. שבא להם להתפנק |
לא ידעתי שיש מחלקה למנהל עסקים בבן גוריון.
בכל אופן, אני לא רואה עד כמה הרעיון הזה יהיה רווחי. |
לפי דעתי זה לא ילך, כל העסק של האימונים והאוכל זה עסק יקר
אז פה בטח נוציא כפול ממה שאנחנו מוציאים בד"כ.. ככה שזה לא ממש משתלם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ