![]() |
ביצוע של סקוואט, דדליפט ובנט אובר תביאו דעה!!
|
בנט אובר בסדר גמור
דדליפט בסדר גמור סקוואט בסדר גמור אחלה ביצועים |
ציטוט:
איך אני משיג מצוין? כיפפתי את הרגליים מספיק בדדליפט? בסקוואט הברכיים עוברות את האצבעות ברגל בצורה טובה? אין שום הערות?! |
וואלה אני לא מבין במסור
אבל כל השאר נראה נקי |
הביצועים שלך דיי חלקים
אולי תכניס קצת יותר את הבטן הדדליפט ובסקוואט אבל בגדול הביצוע נקי |
ציטוט:
|
ביצועים טובים ....
אבל נראלי שאתה מכופף מדי את הגב בסקוואט ... מה המשקלים ? |
פשוט לכווץ את הבטן פנימה, זה יישר לך את הגב כבר
|
ציטוט:
פעם ראשונה אני עושה את התרגילים האלה...:P אני שמח שהטכניקה טובה! |
הטכניקה הכי טובה שראיתי בחיים...
חח טכניקה טובה.. בהצלחה בהמשך |
דדליפט נראה בסדר, רק אני לא רואה וזה נראה כאילו אתה לא מוריד את המוט לרצפה.
בקשר לנעילה בסוף אתה קצת נשען אחורה, תשתדל לסיים את התנועה לא בלהשען אחורה אלה בפתיחה של בית החזה. בנט אובר נראה טוב מאד. בקשר לסקוואט הביצוע בסדר גמור רק מספר דגשים שנראה לי יכולים לעזור. התנועה של היציאה בסקוואט מהתחתית צריכה לבוא מהאגן, מה שאתה מבצע זה תנועה דרך הבירכיים כמו לחיצת רגליים. תנסה לחשוב בזמן התנועה על איך להוציא האגן החוצא מהתחתית. כמו שכתוב בספר של ריפטו just drive your hips up of the buttom and the rest will take for itself |
טכניקה מעולה אין שום דר שגוי אחי אהבתי את הביצוע בסקווט כל הכבוד לך עכשיו נשאר לך רק לעלות משקלים בהצלחה !
דרך אגב אני לא רואה ממש אתה מוריד את המוט ונוגע איתו ברצפה ? (דדליפט...) |
בא לי להתחיל לעשות גם דדליפט (:
|
הדדליפט שלך הוא יותר כמו דדליפט רומני.
|
ציטוט:
תאכלס אחי היתרשמתי אבל קצת הערות בבנט אובר הגב שיהיה 90 מעלות ותוציא את המרפקים החוצה תעבוד ככה יותר אם הגב! סקוואט אני לא ממש מבין אז אני לא נותן דעה דד ליפט אחי אתה לא מכוף מספיק את הרגלים ואתה לא מניח מספיק את המוט והגם שאת המיתרומם אתה עולה מהר מדי שאתה עולה תנסה לעלות קודם אם הרגלים העקב ואז אם הגב קצת יותר לאט בתאכלס הטכניקות היו +- בסדר זה ככבר יבוא אם הזמן טכניקה מושלמת במיוחד בדד ליפט אבל בבנט אובר תעשה תגב 90 מעלות |
ציטוט:
|
אני הייתי עושה את הדדליפט בפיסוק קצת יותר גדול , קצת יותר מרוחב כתפיים..
|
הדדליפט שעשיתי אמור להיות דדליפט רומני כמו כאן בסירטון: http://www.youtube.com/watch?v=PnBREGM7pE0&NR=1
|
ציטוט:
|
בבנט אובר הטכניקה מצויינת, כמובן אפשר להזיז את הגב טיפה פחות אבל זה ממש ממש לא קריטי.
דדליפט הטכניקת עבודה טובה, אבל העניין הוא להוריד את המשקל (deadליפט), עד הריצפה ולחזור, מה שאתה עושה יותר מזכיר לי רומני מקלאסי משום מה. סקוואט לדעתי אתה טיפה מגזים עם הורדת הגב קדימה, אבל עדיין טכניקה טובה. עריכה: שמתי לב שאמרת שזה אמור להיות דדליפט רומני, אם זה רומני צריך להיות פחות כיפוך בברך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ