![]() |
סייד צ'סט
|
גדלת יפה אחי,אחלה כתף.
|
תמשיך לעבוד חזק על החזה.
אבל מילא,אחלה יד. |
הבאת את הפוזה בדיוק כמו בתחרות.
יפה... |
שפר חזה
אחלה כתף!! |
כתף טובה אחי,ידיים וחזה בפיגור. נראה לי התאורה לא עשתה לך טוב...
|
לדעתי תתחיל חיטוב חודש הבא
והחזה נראה אחלה |
קודם כל תודה=]
החזה לוקה בחסר גם הידיים לא מתחיל חיטוב אני פשוט נוזלי, תוך שבוע של אירובי אני נראה בן אדם אחר...[כבר עשיתי תטעות הזאתי...] הידיים לא כאלה חלשות זה האמות גדולות:s וגם תאורה.. |
יש לך את אותה צורה של היד שלי ארוכה כזאתי עם פיק ארוך =\
קצת קשה לראות פה את החזה, בסייד צסט אתה פורס את החזה יעני אתה מכווץ תגב ולוקח את השכמות אחורה. בכול מקרה נראה טוב מאד! |
קטלני ביותר!!!
|
ציטוט:
יש לי דווקא פיק קצר יחסית שנראה ארוך בכלל הכתף חח |
יופי של פרופורציות ונתונים
לא רק הגב אצלך מרשים... אל תתחיל חיטוב זה ממש לא יהיה לעניין. עושה רושם שאתה על אחוז שומן לא נוראי ואתה יכל להמשיך להפגיז ולהתחיל חיטוב יותר קרוב לקיץ בהצלחה |
כבר עשיתי פעם תטעות של החיטוב באמצע שום מקום [כדי לקבל מגן טוב בספורט להיכנס לכושר להיות יותר קל במתח/מקבילים]
הגוף שלי לא עולה בשומן בכלל אלה בנוזלים ובכמויות אם אני ירצה ובא לי שבוע לפני שאני הולך לים/בירכה אני ירוץ קצת ירד איזה 5 קילו נוזלים ויראה הרבה יותר טוב למשל בפורים אני מתכוון לרדת בנוזלים בסואנה ואירובי ככה קצת לפני להראות טוב יותר ותודה=] |
ציטוט:
ברך את ההורים שלך על הגנטיקה והעיקר לבוא עם שרירים נפוחים וקוביות בבטן..... |
ציטוט:
היבוש גורם לי להראות גדול יותר סה"כ.. וגם נותן פוש ברגע שהנוזלים חוזרים שבת שלום וערב טוף חבר'ה |
וואו בין הטובים שראיתי פה...כל הכבוד אחי
|
אחלה סייד צ'סט קשה להגיב על החזה בגלל הפוזה והתאורה, הכתפיים כרגיל מעולות.
ובלי להעליב או חס וחלילה משהו, היד לא נראית 39, אבל בכל זאת אחלה מאסה תמשיך להפציץ. |
כן אני מבין אותך שהיד לא נראת 39 בגלל שיש אחלה פרופציה בין היד לאמה והכתף גדולה..
וגם תאורה לא משהו.. בסדר לא נורא:) שובע טוב אנשים |
אנשים החזה שלו דווקא סבבה פשוט התאורה דפקה הכל אבל אפשר להבין שהידיים ממש אחלה.
נ.ב חחח גם לך יש את החרא הזה בפטמה, חח אני רואה שכמוני יש פה רבים בפורום עם הפאק הזה )-: |
רק במסה יש לי את זה
ותודה=] |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ