![]() |
cool :0
|
חחח Wtf
מי צריך תדברים האלה? ואיזה אוטו זה? |
כוס אמק איזה דברים מטורפים יהיו בעולם בקרוב. האמת שכבר עכשיו יש אבל הם לא מיוצרים באופן שיווקי..
מישהו ראה את המכונית צוללת בתערוכת מכוניות השנתית בז'נבה שהראו בחדשות 10? |
ראיתי אבל לא משהו
1) זה בחיים לא יהיה בייצור סידרתי 2) ראיתה איזה איטי זה? נדמה לי זה גג 5 קמ"ש לשעה 3) מה הקטע עם גג פתוח בתוך המים?? |
כמה כוסיות אפשר לתפוס עם הדלתות המסתובבות האלה, הייתי נוסע כל החיים עם דלת פתוחה מסתובבת
|
חחחחחחחח יוסי ת'חי בסרט, אתה רואה בנות אומרות "וואי ראית את ההוא עם הדלתות המסתובבות? הייתי עושה אותו (או את הדלתות?)"
|
ציטוט:
תאר לך אני נוסע עם החללית הזאת, פותח דלת מתחיל לסובב אותה וואלה משו בן זונה, איפה עושים כאלה דברים? יש בארץ? :laughing: אני יעשה הונדה סיוויק שנת 92 עם דלתות מסתובבות :laughing: |
לא נראה לי תהיה בעיה למצוא מקום שעושה התקן כזה לאוטו
|
בארץ דברים כאלה לא חוקיים בגלל זה השיפורים ה יחידים שאתם רואים שעושים במ כונית
זה ספויילרים והנמכות. וקצת מנורות כחולות כאלה של ערבים. |
דוגרי מה זה נותן לי שהדלת שלי יכולה להסתובב? לא רואה בזה איזה שימוש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם, אל תקח את זה אישי אבל זה מה שאני תמיד חושב על האנשים שעושים את זה. המערכת אצלו עובדת על לחץ אויר, גם ניתן לראות את האויר משתחרר שם בסרטון מהבגאז'... לאבא שלי יש חבר בניו יורק שיש לו מוסך לכל העבודות פימפינג האלה ברכב.. עבודות פלסטיק, סטריאו מכניקה וכו' בהתאמה אישית. זה נחמד ומדליק אבל סתם קשקוש לטעמי. |
ציטוט:
אבל בכל זאת אם יש כסף, זה תמיד יפה שיהיה כזה דבר כמו הדלתות נפתחות למעלה בלמבורגיני... |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לא חוקי בחלונות שחורים מקדימה אבל מאחורה חוקי? יש הרבה דברים שאתה צריך אישור, ואישור עולה כסף, כל כך הרבה כסף שאתה מוותר על התענוג |
פאק דניאלו אהבתי.
|
נסיכויות הנפט משקיעות כמה שיותר עכשיו בתיירות על מנת שיהיה להם מקור הכנסה קבוע אחרי שיאזל להם הנפט(100 שנה הערכה) מקימים איים מלאכותיים לתיירים ותושבים,אתר סקי מקורה!על מנת לתת אלטרנטיבה לתיירות החורפית באירופה,מקימים אתרי ספורט על מנת לארח אולימפיאדה או מונדיאל,יקימו פארק יורה מדינוזאורים רובוטים!גורדי שחקים,מלונות,וכל זה שבקבלנות היסטרית בדובאי יש את מס' המנופים הגדול בעולם וזה כבר אומר על הכוונות שלהם.
|
ציטוט:
התקנים לדלתות? ממש לא צריך אישור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ