![]() |
בכמה בערך אפשר למצוא קטנוע?
מישהו יודע בכמה בערך אפשר למצוא קטנוע במצב טוב? (עדיף שיהיה 125 סמ''ק)
וכמה בערך יעלה לי כל הסיפור של התיאוריה, שיעורים וטסט?? אני בבאסה רצח עד שהוצאתי רישיון לאוטו ונגמר לי המלווה אני לא יכול לקחת את האוטו של אבא שלי כי הוא עובד איתו כל יום מ 7 בבוקר ועד 2 בלילה והוא לא רוצה לקנות לי אוטו. קיצר אני עצבני אששש בא לי להרוג מישהו אז החלטתי לעשות דווקא ולהוציא רישיון לקטנוע למרות שהם לא מסכימים לי ולקנות בעצמי. תודה לעוזרים. |
לא כדאי לעבוד ולקנות אוטו?
|
ציטוט:
קיצר החלטתי לקנות קטנוע |
אךך בשר טרי... חחח בצחוק אחי
קטנוע(125)+בטוחחובה+רישיון (טסט תאוריה אולי עוד שיעור 2 מעל ממה שצריך) אני מאמין שיגיע ל 8 עד 10 אלף שקל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בשבילך אני יפרט את זה קצת כי משעמם לי עכשיו -_-
שיעורי נהיגה + תאוריה+ טסט = 1350 קטנוע = 6000 (ועוד הייתי נחמד ) ביטוח = 3500 |
ציטוט:
ואתה חושב שאתה מצחיק... אם אתה לא מבין בנושא אז אל תגיד שטיות |
מינימום שיעורים לאופנוע -10
טסט ראשון כמעט כול השכבה שלי עברה חוץ מ1 שעבר שני ועוד חבר שבאמצע טטס הרים תיד לעשות שלום לשכן שלו שעמד באדום חחח תאוריה בגלל שיש לך רישון לאוטו אתה לא צריך לעשות זה מה שהבנתי אבל תבדוק את זה שוב אופנוע טוב אפשר להביא ב 4-5 אלף |
ציטוט:
אני כולה צריך משו שיסיע אותי. נשבע לך בחיים לא הייתי ככה מבואס ועצבני |
ציטוט:
כל עוד הוא נהג חדש באוטו אין לו הקלות בשיעורים אולי הוא לא יצטרך לעשות טסט חיצוני אבל גם זה סיכוי קלוש |
תודה רבה חבר'ה עזרתם לי מאוד
|
ציטוט:
אותי זה הצחיק וחוץ מי זה 50 סמק זה באמת טרנטה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לי יש 50 סמק אחי שסוגר לי יפה מאוד 90 עוד לפני השיפור |
ציטוט:
קיצר צעצוע |
איי איי איי איזה הגזמות.
הוא יכול להביא קטנוע בן :):):):) ב3000 אלף שקל, המחירים שלהם בקרשים.. לדוגמא קטנוע של קימיקו 150, סוגר 140 בכיף,ב3 וחצי שנת 200-2003.. תלוי על מי אתה נופל, ב3-3 וחצי אתה מביא בן :):):):) של קטנוע _125-150) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ