![]() |
התייעצות בנוגע ל-5x5
אני מעוניין להתחיל עם התוכנית הזאתי אבל הדגש הזה על החזה לא בא לי בטוב יש הצעות בנוגע למה לעשות? אולי להביא דגש לכתפיים למשל במקום לחזה?
|
אל תשים דגש מיוחד על כלום. תעבוד לפי הספר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מקווה שאתה יודע שהתוכנית היא תוכנית כוח???
ולא תוכנית היפוטרפיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תיהיה היפוטרפיה בכלל מצבב גם אם תעבוד על סיבולת לא אמרתי שלא תיהיה מה שאמרתי שהתוכנית היא תוכנית כוח!!!!!!!!!!!!
ולא גם וגם!!!!!!! כל הסטים הם 5 חזרות!!! אז להפעיל קצת את המוח וזה לא גם וגם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני יודע שכל התוכנית מבוססת על 5 חזרות בסט מה שנימצא בתוך טווח הכוח!!!!! אבל אני ישמח אם תסביר לי Bullet אני תמיד שמח לילמוד משהו חדש ממישהו שמבין. |
ציטוט:
מכאן ניתן להסיק, ש: אוכל + עליה במשקלי עבודה עם הזמן = גדילה. 5X5 מבוססת על עליה הדרגתית במשקלי עבודה תוך כדי מתן דגש על תרגילים מורכבים ועל עבודה עם משקלים גבוהים. |
ציטוט:
אם כבר תפסתי V I P שמבין אז אפשר לדעת למה ב-5X5 לא הכניסו תרגיל ליד קדמית ותרגיל ליד האחורית? הם לא מקבלים מספיק גירוי משאר התרגילים......... |
ציטוט:
אבל אם ממש בא לך ויש לך התאוששות טובה אתה יכול להכניס פעם\פעמיים בשבוע שתי סטים לידיים. |
אני עבדתי עם התכנית הזאת והידיים לא נשארו מאחור.
|
אם אתה רוצה להוריד עומס מהחזה ולתת יותר דגש לכתפיים אתה יכול לעשות פעם אחת בשבוע במקום בנצ' רגיל לעשות בנצ' עליון
|
תחשוב שככל שאתה מתקדם במשקלים באופן שבועי בדחיקת חזה, כך גם היד האחורית מתקדמת במשקלים שהיא מרימה, כנ"ל גם ליד קדמית בחתירה, ולכל שריר קטן שעובד בתרגילים המורכבים.
|
ד''א אם כבר אז עוד שאלה כללית....
אני זוכר את האשכול הענק שהיה בקשר לדד ליפט האם הוא מסוכן או לא וזה דיי הביא לי טראומה חחח ממה שהבנתי זה פוגע בגב בטווח הארוך ולצערי אין תרגיל שיחליף את הדד ליפט מה אני עושה? אני ממש אוהב תתרגיל הזה ד''א ומת לעבוד איתו.... ועוד משהו אחרון, הגירוי שהיד מקבלת מהחתירה או מהבנץ דיי מזערי לא? בכל מקרה אני יכניס לחיצה צרפתית וכפיפת מרפקים D: תודה אחים שלי עזרתם לי מאוד כולכם ^____^ |
ציטוט:
|
ציטוט:
בעניין הגירוי- בוא תעשה ניסוי. ביום אחד תבוא למכון ותתחיל ישר מיד קדמית ויד אחורית. תזכור באיזה משקל עבדת. ביום אחר תבוא למכון ותתחיל קודם בנצ'/חתירה ורק אח"כ יד קדמית ואחורית. תחזור לפה ותגיד לנו האם היה לך קל לעשות יד קדמית/אחורית אחרי בנצ'/חתירה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ