![]() |
שאלה אל סקווט
הסבירו לי מלא פעמים איך עושים וזה כצת מסובך ואני חושב שאבנתי עכשיו איך עושים אבל כול אחד במכון אמר לי משהוא חר....
אז שאלתי תמדריך שלי איך עושים אז הוא הסביר לי טבו טוב .... פפשוט אני מפחד על הגב... עכשיו תסבירו לי בכללי שאני ידע הכי טוב שאפשר עם אני עושה תתרגיל ואני מרגיש ממש ממש חלש תגב זה בסדר? ש איזה מדריך בכללי שמסביר איך עושים תתרגיל ??? אני רוצה כמה שיותר לדעת בשביל שלא הדפוק לי תגבב יש לי איזה חבר שלא יודע עם הוא עשה תתרגיל הזה... אבל נהרס לו כול הגב איזה שנה מי המכון .... וזה עבר לו אז זה מפחיד .... תודה... |
תראה יחסית אתה שואל הרבה שאלות...
אז כדי שתקבל תשובה רצינית תתחיל לטפל בשגיאות כתיב |
ציטוט:
|
זה בעיה שאי אפשר לטפל מה אני יעשה אחי
|
תעלה סירטון שלך.
|
תקרא את הספר starting strength
יש שם איזה 50 עמודים על הסקוואט |
הספר יעזור לך תיקרא אותו אבל מצד שני אם אתה ככה כותב בעברית אני לא יודע איך אתה באנגלית
|
ציטוט:
|
מה זה ספר באנגלית ? מאיפה אני יודע אנגלית ?
מה עם השאלות ששאלתי עם אני מרגיש ממש כצת תגב זה אומר שאני לא עובד טוב ? |
ברור שמרגישים קצת את הגב תחתון הוא גם עובד בסקווט
|
אני מציע לך שתתמקד בדברים שקצת יותר חשובים מאימונים כמו: לדעת לכתוב ולדעת אנגלית למשל
|
לפי דעתי אתה צריך להרגיש אותו יותר מקצת כי אם אתה מרגיש אותו ממש קצת זה אומר שאתה לא מטה אותו קדימה מה שאומר שהטכניקה שלך לא נכונה שזה אומר שהברכיים שלך עוברות את הקו בהונות
|
מה הקטע של האנשים שפוחדים על הגב? אתה מיתקופף אתה מיזדקף זו אחת התנועות הכי טיבעיות לגוף, יותר טיבעי לגוף מכפיפת מרפקים למשל...
כשאבא שלך מבקש להרים איזה ארגז מהריצפה, אתה לא מתחיל לחשוב "רגע אני צריך לישמור על גב זקוף, טכניקה נכונה, שזה לא יפגע לי בגדילה", אתה מיתקופף ומרים את זה... אבל כשמדובר במוט ובמכון אז אנשים אוכלים מיזה סרטים- תחשבו על זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אנשים אני ממליץ לכם לקחת את הטכניקה של חדר הכושר גם לחיי היום יום גם שאתם מרימים ארגז מהריצפה לבצע את זה בטכניקה של דדליפט למשל! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ