![]() |
תאומים
כמה סטים היתם עובדים על השריר הזה ?
ולשלב אותו באימון רגליים מה אתם אומרים? ומתאמן מהמכון שנראה בעל ידע אמר לי שעדיף לעבוד בטווח שיותר בכיוון של הסיבולת 12-15 על תאומים מה אתם אומר על זה? |
אני עושה 3 סטים ו15 חזרות על תאומים עדיף לשלב באימון רגליים
|
קודם כל מן הסתם שאם תאומים שייכים לרגליים צריך לשלב אותם ברגליים דבר שני 12-15 זה ממש לא סיבולת אני ממש לא יודע את הסיבה אבל רוב המיתאמנים באמת עושים מיספר חזרות יחסית גבוהה לתאומים כולל אותי אני עובד עליהם 3 סטים 15,12,12 אבל באימון רגליים שלי הם עובדים הרבה בתור שריר מייצב סקוואט ובכל התרגילים מהסוג הזה
|
אם אני רוצה שבזמן ריצה לא הכאבו לי התאומים אני צריך לעבוד על סבלות מספר חזרות של 20 ??
|
התאומים הם שריר קשה לפיתוח אני מיתאמן עליו 3 פעמים בשבוע בסוף כל אימון 3 סטים 12-15 חזרות עים מישקלים כבדים.
|
אני שם עליהם משקל בינוני קטן
למה אני רוצה טווח טנועה מלא ואני מרגיש במשקל הבינוני תשריר "נשרף" שזה לדעתי הסימון לאימון טוב. אני לא מסיים אימון עד שאין לי איזה שרפה קטנה. |
לי יצא לאמן אותו פעמים בשבוע אם משקל בינוני עד כמה שיותר כבד אני ינסה אימון אחרון רק התחלתי והיה שם מישהו שבידיוק עבד אז פשוט העתקתי ממנו את התנועה שהיא בעיקרון עמידה על מין במה קטנה בקצה שלה על קצות האצבעות ועליה עד הכי למטה שאני יכול ועליה הכי למעלה נשאר כמה שניות וירידה איטית וכך אלה... מה אתם אומרים?
|
3 סטים, 15 חזרות
|
התאומים אצל רוב האנשים זה שריר מאוד סיבולתי שמכיל בעיקר סיבים איטיים (בדומה לבטן למשל). לכן בדרך כדי להגיע ל"שריפה" הזו של השריר צריכים חזרות של 15-20. אין שום מניעה לעבוד על תאומים בטווחים של היפרטרופיה או כח, אבל צריך לקחת בחשבון שאצל רוב האנשים זה לא שריר שהגדילה שלו ניכרת במיוחד.
|
אתם באמת עובדים על התאומים שלכם..........? :unsure:
|
[quote=SiX PACK]אתם באמת עובדים על התאומים שלכם..........? :unsure:[/QUOTE
לפעמיים כשנישאר כמה דקות אז תעוסה את זה בתור בונוס. בדרך כלל הם באים לבד כמו הטרפזים. |
טרפזים ותאומים אני בכלל לא מאמן ישירות, אפילו כתפיים אני בקושי מאמן, אולי כמה סטים בודדים.
|
מזה ישירות למה אתה חושב שאתה עושה שראגס רק הטרפזים עובדים חזק? זה אחד התרגילים לשיפור האחיזה
|
תרגיל לתאומים זה גם מאוד מהנה,וגם זה עוזר לריצה ולניתור למי שמשחק כדורגל וכדורסל.
|
ציטוט:
חחח אני לא יכול להגיד שאין לך תוצאות אבל למה אתה לא נוגע בכתף? אתה אפילו לא עושה מליטרי? וטרפזים באמת מקבלים מספיק גירוי גם ככה אבל התאומים רק עובדים טיפה בתור מייצבים בסקוואט לכן צריך לעבוד עליהם... |
ציטוט:
לגדילה, את שריר התאומים, מאמנים בטווח חזרות של היפרטרופיה כמו שאר השרירים בהתאם למטרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ