ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בעיה בחזה (https://israelbody.com/showthread.php?t=30327)

DeathStorm 02-03-08 01:05

בעיה בחזה

תקישבו כמו שאמרתי בחתימה התמונה זה המטרה שלי עכשיו שימו לב לחזה שלו הוא הקטע בגוף שלו כאילו הוא הגדול ואני לא מבין איך זה
כאילו אצלי הכול מיתפתח באותו זמן ואפילו החזה בפיגור אז איך הוא הגיע למצב שהחזה שלו מיתפתח יותר מהר מכול השאר אם יש למישהו פיתרון או משהו כזה אשמח להסבר ולעזרה

shahar-king 02-03-08 01:12

אבללל למהה את גונבבבב למה

זה ביגלל שהוא חטוב

LittleNigga 02-03-08 18:28

חחחחחח באמת איזו גניבה Xd
בכל מקרה, אני חושב שפוטושופ מעורב בחזה...
שחר, השומן (בד"כ) מתרכז בלמטה של הבטן.. אז איך הוא חטוב ובגלל זה יש לו חזה ?

אגב.. זו גם המטרה שלי...

Masquerade 02-03-08 18:34

אתה מודע לעובדה שזה צילום דוגמנות וזה עובר שעות של עבודה בפוטושופ אחרי שעות של צילומים עם תאורה שכל המטרה שלה היא להבליט תחזה שלו.. אם תראה אותו בים הוא לא יראה כך.

GbeTech 02-03-08 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Masquerade
אתה מודע לעובדה שזה צילום דוגמנות וזה עובר שעות של עבודה בפוטושופ אחרי שעות של צילומים עם תאורה שכל המטרה שלה היא להבליט תחזה שלו.. אם תראה אותו בים הוא לא יראה כך.

כמה רחוק זה כבר יראה?!

Logout 02-03-08 21:17

גנטיקה....
למשל החזה זה חלק חזק אצלו יחסית לשאר הגוף..
החזה שלו מורכב מיותר סיבי שריר אדומים מלבנים..הסיבים האדומים הם דינמים והיכולת שלהם להיתעבות גבוה מאוד..

DeathStorm 02-03-08 22:21

ציטוט:

זה שהוא לא נירא ככה לא אומר שזה בלתי אפשרי אני ראיתי אנשים במיצאות אם חזה כזה

zuko 02-03-08 22:44

האמת ניסיתי לקרוא כמה פעמים את ההודעה שלך,ועדיין היה לי קשה להבין מה אתה רוצה.
זה הגנטיקה שלו בחזה,ככה השריר שלו בנוי וצורת החזה שלו אתה יכול לקבל רק בניתוח פלסטי בעזרת השתלת סיליקון,קיצר שכח מלהיראות כמו הדוגמן,רק בגודל ולחיטוב תוכל להגיע.

DeathStorm 02-03-08 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuko
האמת ניסיתי לקרוא כמה פעמים את ההודעה שלך,ועדיין היה לי קשה להבין מה אתה רוצה.
זה הגנטיקה שלו בחזה,ככה השריר שלו בנוי וצורת החזה שלו אתה יכול לקבל רק בניתוח פלסטי בעזרת השתלת סיליקון,קיצר שכח מלהיראות כמו הדוגמן,רק בגודל ולחיטוב תוכל להגיע.

צורה יש לי כזו פשוט הגודל של החזה
לא יודע מה לעשות לעבוד נגיד כול שריר פעם אחת וחזה 2? איך מגדילים אותו ככה חוץ מגניטקה
הרי שיש חוסר פרופורצציה נגיד ביד אתה עובד רק על יד אחת אז אם יש בחזה חוסר אם הגוף אם נעבוד על חזה יותר לא.?:wub1:

yogev l. 03-03-08 07:33

קודם כל צריך גננטיקה אין מה לעשות
אבל ממה שאני יודע תן דגש על החזה זה אומר שאתה מתאמן עליו ביום הראשון וזה התרגיל הראשון
וגם צריך בשביל זה גוף משולש.

GbeTech 03-03-08 14:51

גוף משולש כן אפשר לפתח... ככל שהחזה, הכפתיים והגב העליון מקבלים יותר נפח (והרי המותניים לא מתרחבים ממש עם הזמן) ככה הגוף שלך מקבל יותר צורה של משולש

shahar-king 03-03-08 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LittleNigga
חחחחחח באמת איזו גניבה Xd
בכל מקרה, אני חושב שפוטושופ מעורב בחזה...
שחר, השומן (בד"כ) מתרכז בלמטה של הבטן.. אז איך הוא חטוב ובגלל זה יש לו חזה ?

אגב.. זו גם המטרה שלי...

מה זה קשור בתקופת החיטוב כל הגוף מיתחטב גם האזור בחלק התחתון של הבטן וגם אזור החזה

GbeTech 03-03-08 21:37

ריכוז השומן בבטן הוא הכי גדול
therefore
הבטן מתחטבת הכי הרבה :\

hasman90 03-03-08 22:09

אחי זה תמונה ! ! מה אתה חושב שהוא פשוט מוריד את החולצה דופקים לו צילום ושמים בעיתון?!
אתה יודע כמה עריכות הוא עוברר!? כולם נראים טוב בתמונות ( הדוגמנים/דוגמניות)

DeathStorm 03-03-08 22:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90
אחי זה תמונה ! ! מה אתה חושב שהוא פשוט מוריד את החולצה דופקים לו צילום ושמים בעיתון?!
אתה יודע כמה עריכות הוא עוברר!? כולם נראים טוב בתמונות ( הדוגמנים/דוגמניות)

זה שיש עריכה לא אומר שזה בלתי אפשרי להגיע לזה ואני מסביר לכם ראיתי בנאדם אם גוף כזה

שייקה 03-03-08 22:38

ציטוט:

צודק הגברברון, כך בחשבון שהוא מדגמן, ויש פה הרבה עבודת פוטושופ

shahar-king 03-03-08 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GbeTech
ריכוז השומן בבטן הוא הכי גדול
therefore
הבטן מתחטבת הכי הרבה :\

אתה ממש טועה אצל כל בן אדם זה שונה יש אנשים שניראים יותר שמנים בחזה ויש אנשים שניראים יותר שמנים בידיים בכל מיקרה אין חלק שמיתחטב יותר בזמן התקופה הגוף מאזן את זה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ