![]() |
שתייה מרובה של מים
זה הגיוני אם אני שותה עשרה ליטרים של מים ביום כבר בערך שנה ? ואני צמא אני לא סתם דוחף מים.... כבר התחלתי לחשוש בזמן האחרון אולי יש לי סוכרת חח .. מכל הפחמימות שאני כן דוחף..
אז שתי שאלות ... קודם כל האם גם אתם שותים כמויות כל כך גדולות של מים ? והאם באופן כללי הרבה פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה יכולות לגרום לסוכרת ? כי אני דוחף תמרים סוכר אורז לבן בגטים לחם לבן בכמויותתתת אז אם כן זה יכול להיות מסוכן ... |
אין מצב שאתה שותה 10 ליטר מים, אתה יכול למות מזה..
בעיקרון סוכרת זאת מחלה תורשתית.. אבל יש כאלה שיש להם נטייה לפתח את המחלה. אם לאמא שלך יש את המחלה תתחיל לברר את העניין.. |
אני לא משקר או מגזים ..
אני שותה 10 ליטר ביום רגיל שאני פעיל בו והכל ... בצפר אימון אולי אפילו ריצה.. אניודע שזה מוגזם בגלל זה אני שואל אם יש עוד כאלה :) ובעיקרון פחמימות לא יכולות לגרום לסוכרת ? |
אני לא משקר או מגזים ..
אני שותה 10 ליטר ביום רגיל שאני פעיל בו והכל ... בצפר אימון אולי אפילו ריצה.. אניודע שזה מוגזם בגלל זה אני שואל אם יש עוד כאלה :) ובעיקרון פחמימות לא יכולות לגרום לסוכרת ? |
מים זה תמיד טוב ..
|
אתה מזיעה כמו סוס??? אני שותה ליתר וחצי בבית ספר ואני משתין כמו אישה בהריון
|
שותה 10 ליטר מים? לא נשמע לי הגיוני אבל אם זה נכון אתה בסכנה בריאותית אז תתחיל להרגיע עם המים.
בהצלחה. |
10 ליטר ? :|
אתה רציני אחי ? זה כמות מטורפת של מים אחי ! וכמוש אמרו לך זה גם מסוכן תוריד כמויות. |
אם מישהו יוכל להסביר את הסכנה שבלשתות הרבה אני אודה לו. (אני שואל בשיא הרצינות אני לא ציני או משו'.)
|
|
גש לרופא. תברר למה לגוף יש צורך כזה
|
גם יותר מידי מים זה לא טוב וזה יכול להרוג אפילו
ככל שאתה שותה יותר מים,ריכוז המלחים בגוף יורד וכשהוא יירד לכמות קריטית אתה תתמוטט 6 ליטר ביום מספיק לכל אחד אבל לכולם אפילו למקצוענים אני מאמין אתה לא מקצוען אז... תתחיל לחשוב |
גם 6 זה מוגזם, אני לוקח קריאטין ואני שותה 4\4.5...
|
10 ליטר מים ביום זה מוות על המקום!
מרתוניסטים שותים ככה ביום שהם רצים... |
למה לצרוך 10 ליטרים של מים אם במזון שאתה אוכל יש גם מינרלים?
|
4 זה גם המון
|
ציטוט:
כי אני חושב ש4 ליטר כולל המינרלים שבמזון זה בסדר. |
הוא משקר..... עיזבו אותו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ