ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יש לי בעיה קשה עם אבא שלי... (https://israelbody.com/showthread.php?t=3020)

trhetrhe 10-12-06 11:14

יש לי בעיה קשה עם אבא שלי...

אז ככה קצת נתונים עליו:
1.80 שוקל 98 ק"ג!
מעשן קופסא ביום
לא מבצע שום פעילות ספורטיבית

הרופא אמר לו שאם תוך שנה הוא לא מפסיק לעשן הוא יצטרך ללכת לצינתור, וזה לא רק העישון.....סתכ'לו את הסדר יום שלו:
קם בבוקר שותה נס קפה עם 3-4 בפלים
הולך לעבודה אוכל פלאפל
צהריים אוכל בסדר
במשך היום כל הזמן הוא אוכל (לחם, בפלים, מלא פירות, עוגות.....)
לפני השינה לוקח כמה בפלים
באמצע הלילה קם מחמם לעצמו חתיכת בשר או עוף..

אני ממש בבעיה רצינית איתו, אני לא רוצה שהוא יגיע למצב שהוא יצטרך צינתור או ניתוח מסוג כלשהו!!!!
הוא עושה הכל ההפך ממה שכל המאמרים באתר אומרים!

VoRteX 10-12-06 11:17

השאלה אם הוא יכול לעשות שינוי בחיים שלו?
בן כמה הוא?

trhetrhe 10-12-06 11:22

הוא בן 49

Der Metzgermeister 10-12-06 11:24

גם אבא שלי במצב לא הכי טוב, וכמה שאמא שלי ניסתה לשכנע אותו הוא לא רוצה..

Bodybuilder 10-12-06 11:51

אותו סיפור עם אמא שלי ! (אבא שלי בסדר)
אמא שלי קמה בבוקר
: 2 פרוסות לחם עם חמאה + תה ירוק
בצוהוריים:בשר מעושן/גבינה צהובה + כמה פרוסות לחם וירקות
בערב היא יושבת ואוכלת שוקולד שחור ורואה טלויזיה
בלילה שותה איזה תה ואולכת לישון
:cry_1:
רק שומן סוכר וכולסטרול .....
+מעשנת גם קובסא ביום -מינימום- ואומרת לי שזה לא בריא לאכול 2 קופסאת טונה ביום כי זה שימור חחחחחחחחחח
גם אבקות חלבון היא חושבת זה רעל היקל סיגריות שוקולד וגבינה צהובה 100 % שומן בסדר חחחחחחחחחח

Ori-Silver 10-12-06 12:24

אחי אבא שלי נפטר בגלל מחלת לב וכמה שלא ניסינו לשכנע אותו להפסיק לעשן ולשתות ולחיות אורך חיים לא בריא זה לא עזר אם יבוא שינוי למרות שאני בספק זה יבוא ממנו ולא מהניסיונות שלכם

בולדוג 10-12-06 12:27

אחי צר לי להגיד לך את זה אבל עד שאבא שלך לא יעבור אירוע
"משנה חיים" מה שנקרא הוא לא ישנה את אורח החיים שלו
מנסיון אני אומר לך שאי אפשר לשכנע בן אדם להשתנות אם זה לא
בא ממנו קודם כל ועד שאבא שלך לא יעבור איזשהי חוויה כמו צנתור, אשפוז התקף וכו'
יש סיכוי מאוד נמוך שהוא יעשה כזה שינוי באורח החיים שלו .

Night_Wolf 10-12-06 12:32

אמא שלי מנסה לשמור גם אם היא לא מצליחה לפחות היא עושה אירובי קנינו לבית אופני כושר והליכון והיא עולה עליהם בכוח...

בקשר לאבא שלי הוא בידיוק כמו אבא שלך אחי רק שלא מעשן אבל שלא תחשוב שכל הדחיסת כוסות קפה האלו והעוגות וכל רמת הסוכר והכולסטרול הגבוהה הזאת בריאה פחות מהסיגריות...זה בדרך כלל סדר יום של אנשים שיש להם עבודה קשה רוב היום ואין להם זמן אז אם מכניסים לפה משהו בין לבין,אני מציע לך לדבר אם אבא שלך ולהסביר לו כמה שזה מיותר הצינתור הזה ושיתחיל לקחת את עצמו בידיים כי זה לא מראה זאתי כבר בריאות ואתה דואג לו..אני אמרתי את זה לאבא שלי והוא הפסיק,רק שאני הייתי מפגר ונזכרתי להגיד לו את זה אחרי שהוא קיבל התקף לב מכל הסוכרים והדברים האלה שהוא דחס לגוף שלו והיום הוא יותא שומר

לסיום אחי תגיד לאמא שלך שפשוט תפסיק לקנות תבולשיט הזה שהוא אוהב כמו עוגות וופלים וכו' זה יעזור כי אם הזמן הוא יתרגל שזה לא בבית ולא יחפש את זה יותר ככה אמא שלי עשתה אם אבא שלי

Der Metzgermeister 10-12-06 12:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי בולדוג

וזה מה שמפחיד.

Night_Wolf 10-12-06 12:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אותו סיפור עם אמא שלי ! (אבא שלי בסדר)
אמא שלי קמה בבוקר
: 2 פרוסות לחם עם חמאה + תה ירוק
בצוהוריים:בשר מעושן/גבינה צהובה + כמה פרוסות לחם וירקות
בערב היא יושבת ואוכלת שוקולד שחור ורואה טלויזיה
בלילה שותה איזה תה ואולכת לישון
:cry_1:
רק שומן סוכר וכולסטרול .....
+מעשנת גם קובסא ביום -מינימום- ואומרת לי שזה לא בריא לאכול 2 קופסאת טונה ביום כי זה שימור חחחחחחחחחח
גם אבקות חלבון היא חושבת זה רעל היקל סיגריות שוקולד וגבינה צהובה 100 % שומן בסדר חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח כן איזה מרגיז זה אני בא אלי איזה בן דוד של אבא שלי עושה לי,אבקות זה חרא זה גרוע זה סטרואידים בפנים חחחחחחחחחחחחח איזה אומלל והוא איזה ערס בן 45 שותה 4 בירות בשבוע מעשן קופסא 2 ביום חחחחחחח וחי כמו סמרטוט

Leo 10-12-06 13:34

תוציא אותו מזה כל פעם בצעד אחד , ואתה חייב להשקיע בזב את כל המאמצים שלך , אתה לא רוצה לאבד אותו מוקדם

shahaflol 10-12-06 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחח כן איזה מרגיז זה אני בא אלי איזה בן דוד של אבא שלי עושה לי,אבקות זה חרא זה גרוע זה סטרואידים בפנים חחחחחחחחחחחחח איזה אומלל והוא איזה ערס בן 45 שותה 4 בירות בשבוע מעשן קופסא 2 ביום חחחחחחח וחי כמו סמרטוט

זה עצוב לשמוע אנשים כאלה. אם האבקת חלבון היתה מעורבבת עם חלב ומגיעה בבקבוק סגור כמו שוקו, והיו קוראים לזה "משקה דל פחמימות ועשיר בחלבון" לא היית שומע את אותם אנשים אומרים שזה לא בריא, להיפך, פתאום היית רואה בכל מקום אנשים שלא קשורים גם לפיתוח גוף קונים את זה.

HHHEELLBBOOYY 10-12-06 14:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trhetrhe
אז ככה קצת נתונים עליו:
1.80 שוקל 98 ק"ג!
מעשן קופסא ביום
לא מבצע שום פעילות ספורטיבית

הרופא אמר לו שאם תוך שנה הוא לא מפסיק לעשן הוא יצטרך ללכת לצינתור, וזה לא רק העישון.....סתכ'לו את הסדר יום שלו:
קם בבוקר שותה נס קפה עם 3-4 בפלים
הולך לעבודה אוכל פלאפל
צהריים אוכל בסדר
במשך היום כל הזמן הוא אוכל (לחם, בפלים, מלא פירות, עוגות.....)
לפני השינה לוקח כמה בפלים
באמצע הלילה קם מחמם לעצמו חתיכת בשר או עוף..

אני ממש בבעיה רצינית איתו, אני לא רוצה שהוא יגיע למצב שהוא יצטרך צינתור או ניתוח מסוג כלשהו!!!!
הוא עושה הכל ההפך ממה שכל המאמרים באתר אומרים!

תתאמן איתו בבית יא מתאמן בית

Night_Wolf 10-12-06 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
זה עצוב לשמוע אנשים כאלה. אם האבקת חלבון היתה מעורבבת עם חלב ומגיעה בבקבוק סגור כמו שוקו, והיו קוראים לזה "משקה דל פחמימות ועשיר בחלבון" לא היית שומע את אותם אנשים אומרים שזה לא בריא, להיפך, פתאום היית רואה בכל מקום אנשים שלא קשורים גם לפיתוח גוף קונים את זה.

סתם דפוקים יש לי אחד בחדר כושר דפקטטטטטטטטטטטטט אששששששששששששששש
הוא התחיל להיתאמן מתי שאני התחלתי והוא טוען שאבקות זה סבבה ואם למשל אתה לוקח,אתה צריך לקחת סיכון מראש שאם תפסיק להיתאמן שבוע בגלל מחלה או משהו תהיה שמן חחחחחחחחח בנתיים אני התקדמתי כל הזמן הזה בזכות אימונים רציניים ותזונה והוא נישאר בלון שמן שלא מצליח להרים משקלים כבדים זה הדבר הכי הזוי שיש....

Leo 10-12-06 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
סתם דפוקים יש לי אחד בחדר כושר דפקטטטטטטטטטטטטט אששששששששששששששש
הוא התחיל להיתאמן מתי שאני התחלתי והוא טוען שאבקות זה סבבה ואם למשל אתה לוקח,אתה צריך לקחת סיכון מראש שאם תפסיק להיתאמן שבוע בגלל מחלה או משהו תהיה שמן חחחחחחחחח בנתיים אני התקדמתי כל הזמן הזה בזכות אימונים רציניים ותזונה והוא נישאר בלון שמן שלא מצליח להרים משקלים כבדים זה הדבר הכי הזוי שיש....

זה מה שקורה כשמתאמנים ABC
עם תרגילים כמו הרחקת ופשיטת רגליים כפיפת מרפקים ופליי
עם איזה בץ' במכונה בתם בשביל הקטע שזה התרגיל המורכב היחיד

וכל דבר שזה עובד הם מוצאים תירוץ שזה מסוכן

TZAHI10 11-12-06 08:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי בולדוג

חבר של אמא שלי (ההורים שלי גרושים) הוא מעשן כבד, לאחר שהיה לו התקף לב הרופאים אסרו עליו לעשן. בהתחלה הוא הפסיק לזמן מאוד קצר לאחר מכן הוא התחיל לעשן קצת פה ושם והיום שוב פעם הוא מעשן.. לא נראה לי שהוא מעשן כבד ממש אבל מעשן כמה סיגריות כל יום.
קיצור יש כאלה שלא משנה מה יקרה להם ימשיכו עם זה !

Yoshi-Moto 11-12-06 14:01

הכל הכל הכל והכל תלוי בכוח הרצון שלו...
אבא שלי מעשן כמעט 2 קופסאות ביום, הוא טוען שאני מכור למכון כושר בגלל שאני הולך שלוש ימים רצוף, אז יום אחד הוא אמר לי "אתה יכול יום אחד להשאר בבית וללמוד?" אמרתי לו שכן אבל רק אם הוא לא יעשן באותו יום, הוא הסכים ובאותו יום הוא לא עישן אפילו סיגריה.
בוקר למחרת שאלתי אותו איך הוא מרגיש הוא אמר לי שהוא ישן מצויין ושזה עשה לו פלאים על הנשימה והאויויר נקי עכשיו והחליט שהוא מפסיק. מאז ועד היום כל שבוע שבועיים הוא מחליט שהוא מפסיק ואז חוזר טוב אחרי יומיים..

מה שאני מנסה להגיד זה.. שהכל תלוי בבן אדם... תלוי איזה סוג של בן אדם הוא.. תלוי במשמעת העצמית שלו ובעוד מיליון דברים.

maya 11-12-06 14:13

תנסה לדבר איתיו ולהסביר לו שהוא פוגע לא רק בעצמו אלה גם בסבבים אותו תגיד לו שאתה דואג לו וזה מפריע לך להיתרכז בלימודים או בדברים אחרים אולי שהוא יבין שהוא פוגע במי שהוא אוהב זה יכול לעזור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ