ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   סוכר ענבים + חלבון.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=30192)

idoH 29-02-08 10:50

סוכר ענבים + חלבון..

כמה סוכר ענבים לשים ביחד עם כף הגשה של חלבון?

denous 29-02-08 13:53

זה תלוי כמה פחמימות אתה אמור לצרוך לאחר אימון....
0.8 כפול משקל הגוף שלך זה הנוסחא...
וגף הגשה של חלבון מלאה בסוכר ענבים זה 40 גרם = 36 גרם פחמימות.

Rendi Orton 29-02-08 14:00

סוכר ענבים מוכרים בסופר?

denous 29-02-08 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Rendi Orton
סוכר ענבים מוכרים בסופר?

כן...
חפש אפיה שיש את כל המטרנה והכל לתינוקות אתה תראה סוכר ענבים צבע לבן סגול כזה בתוך שקית כזאת.

Arsan 29-02-08 14:53

ה 0.8 הזה סתם חרתא , לא ריאלי לבן אדם ששוקל 100 קילו לשתות 3 סקופים של סוכר ענבים , זה הדבר הכי מגעיל שקיים על האדמה

denous 29-02-08 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
ה 0.8 הזה סתם חרתא , לא ריאלי לבן אדם ששוקל 100 קילו לשתות 3 סקופים של סוכר ענבים , זה הדבר הכי מגעיל שקיים על האדמה

הגזמת אם כבר שני סקופים משהו כזה אולי טיפה יותר אבל בכל זאת כן זה נראה די מוגזם אז מה אתה ממליץ ? :]

Arsan 29-02-08 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
הגזמת אם כבר שני סקופים משהו כזה אולי טיפה יותר אבל בכל זאת כן זה נראה די מוגזם אז מה אתה ממליץ ? :]

100 קילו כפול 0.8 = 80 גרם פחמימה = 2.5 סקופים של סוכר ענבים , תטעם סקופ וחצי ואז נדבר ? (זה מה שאני עושה כל אימון וזה ממש מתוק ומעורר בחילה).
ממליץ? יש המון תחליפים השאלה כמה הם זמינים , אבטיח , אננס , ענבים , צימוקים , דבש[טבעי] , תמרים , לחם ונגזרותיו, אם תחפש עוד אפשר למצוא עוד ..

kokoman 29-02-08 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan
100 קילו כפול 0.8 = 80 גרם פחמימה = 2.5 סקופים של סוכר ענבים , תטעם סקופ וחצי ואז נדבר ? (זה מה שאני עושה כל אימון וזה ממש מתוק ומעורר בחילה).
ממליץ? יש המון תחליפים השאלה כמה הם זמינים , אבטיח , אננס , ענבים , צימוקים , דבש[טבעי] , תמרים , לחם ונגזרותיו, אם תחפש עוד אפשר למצוא עוד ..

אחד הטעימים אני שותה את האבקה צ'מפיון בננה עם 60 ג' סוכר ענבים טעים רצח :)

denous 29-02-08 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arsan

80 גרם פחמימה...
סקופ = 40 גרם = 36 גרם פחמימה

2 סקופים = 72 גרם פחמימה.

מה שאומר שתי סקופים וקצת...
וכן טעמית סקופ וחצי סקופ ושלושתרבע במשך 3 פעמים ובאמת זה ממש מתוק לא אמרתי שלךא בגלל זה אני שם רק סקופ אחד ואת השאר משלים עם צימוקים...
פשוט אמרת שזה חרטא ה0.8 כפול המשקל אז חשבתי שזה טעות כאילו הנוסחא הזאת... אני יודע כמובן שלקחת 2 סקופים של סוכר ענבם זה גועל נפש :\

LittleNigga 29-02-08 15:34

חחחחחחחח לא יודע מה איתכם אבל אני דווקא נהניתי מהסוכר ענבים, אני מסוגל לאכול אותו אפילו ככה חחח....

האבקה של אופטימום בננה לא משהו בטעם..

kokoman 29-02-08 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LittleNigga
חחחחחחחח לא יודע מה איתכם אבל אני דווקא נהניתי מהסוכר ענבים, אני מסוגל לאכול אותו אפילו ככה חחח....

האבקה של אופטימום בננה לא משהו בטעם..

כל האבקות שלהם לא משהו בטעם...

LittleNigga 29-02-08 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kokoman
כל האבקות שלהם לא משהו בטעם...

נוו איזה בסע... לא נורא נתרגל XD

Arsan 29-02-08 16:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous
80 גרם פחמימה...
סקופ = 40 גרם = 36 גרם פחמימה

2 סקופים = 72 גרם פחמימה.

מה שאומר שתי סקופים וקצת...
וכן טעמית סקופ וחצי סקופ ושלושתרבע במשך 3 פעמים ובאמת זה ממש מתוק לא אמרתי שלךא בגלל זה אני שם רק סקופ אחד ואת השאר משלים עם צימוקים...
פשוט אמרת שזה חרטא ה0.8 כפול המשקל אז חשבתי שזה טעות כאילו הנוסחא הזאת... אני יודע כמובן שלקחת 2 סקופים של סוכר ענבם זה גועל נפש :\

חרתא הכוונה שזה לא מדוייק , בכלל כל הנוסחאות לא מדוייקות אם תקרא את המחקרים המלאים תגלה כל מיני פרטים חסרים כמו , שלא התייחסו לדוגמה בתפריט מבחינת חלבון ופחמימות בהתאם , מרכיבים הפחמימות ועוד כל מיני דברים , העיקר קיים מחקר , זה בולשיט ותמיד יהיה בולשיט הגוף שלך זה לא כמו כל גוף אחר וגם מבחינה סטטיסטית יכולה להיות סטייה מאוד גדולה , ככה שאל תלך כמו עיוור , תעשה מה בראש שלך , תאמין לי שאם תאכל סקופ אחד של סוכר ענבים במקום 3 לא תראה שום שינוי

Rendi Orton 29-02-08 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LittleNigga
נוו איזה בסע... לא נורא נתרגל XD

צ'מפיון הכי טובים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ