![]() |
גוף מטרה
אני קצת חדש פה אז סליחה אם כבר דנו באשכול דומה לזה אבל מי הגוף מטרה שלכם? ואם אפשר אז גם תמונות D:
|
ומה שלך?
באופן כללי להיות קילו אחד מעל הגובה שלי(180) על 9-10% שומן. |
בואנה זוקו איזה זנותית היא נראית זאתי בחתימה שלך..
|
אכן דנו בזה כבר יכולתה להריץ חיפוש
|
ציטוט:
אתה מוצא הכול חוץ מי מה שחיפשת. |
וואלה חח אף פעם לא ניסיתי אבל אני זוכר שאיזה מישו העלה את זה שהכפתור חיפוש לא פסדר
|
ציטוט:
ממש נכון חח.. |
|
ציטוט:
|
בקיצר חוץ מאחד אף אחד פה לא הביא תמונה. ואני בעיקרון מחפש גוף מטרה אז רציתי לראות מה שלכם :x)
|
|
צאו כבר מהסרט הזה "גוף מטרה", אין דבר כזה. כול בנאדם יש לו גנטיקה אחרת. תדמינו אותכם חטובים פחות או יותר, במסה המקסימלית שאתם שואפים להגיע אליה - אם כבר זה גוף מטרה.
http://www.bodybuilding-pics.com/vie...riest_136.html הנה, זה "הגוף מטרה שלי".. כול אחד יכול להגיע למימדים האלה, אבל להראות ככה אף אחד לא יכול. אז מה הפואנטה? |
גם לא כל אחד יכול להגיע למימדים האלה..
בכל אופן שיא המאסה האפשרית הטבעית על 9-10 אחוז גג. |
ציטוט:
למימדים של קולמן, לעומת זאת, לא. |
ציטוט:
להגיע למיימדים לחיטוב ייבוש ופרופורציות .. אתה מכיר מישהו בישראל שמשתווה לו ? |
פפפ :diractor:
התכוונתי שמבחינה תיאורתית זה אפשרי. זה שאני לא רואה פה אנשים כאלה בארץ זה לא בגלל שאף אחד מהם לא יכול, זה מסיבות אחרות... "להגיע למיימדים לחיטוב ייבוש ופרופורציות " אתה לוקה בהבנת הנקרא אחשלי. התכוונתי להגיע למימדים שלו ולחיטוב ולייבוש, לא לפרופוציות. אין בנאדם בעולם שיכול להגיע לכול הקומבינציות האלה ביחד בדיוק כמו שיש לפריסט. הרי אף אחד לא שיכפל אותו גנטית, נכון? עאלק חי בסרט:diractor: |
עזובותך ייבוש וחיטוב .. גם לגודל שלו בחיים לא (כמובן שאני לא מדבר על זה אם אתה מעל 20% שומן)
זה לא שתגיד שיש לו יד 45 אחי.. יש לו איזה 52 + אחי זה לא צחוק אפילו עם הזרקות בכל אופן המטרה שלי זה להגיע לגובה 1.80-1.83 על משקל 85 (עכשיו 76) על 10 אחוז שומן (עכשיו 14 ) והיקף יד בסביבות 42... (עכשיו 36) אני מקווה שאני יסיים תחיטוב עוד חודש-חודשיים ויתחיל מאסה נקייה אני יעלה ל80 תוך איזה חצי שנה , ויעלה גם בהיקף יד ל38-40 שזה אחלה בשבילי לחצי שני... |
ציטוט:
|
הנה הגוף מטרה שלי:
http://philip.greenspun.com/images/2...burger-2.4.jpg איזה מסה איזה פרופורציות ושלא נדבר על החיטוב |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ