ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דפקה רצינית בראש אצל כל מתאמן (https://israelbody.com/showthread.php?t=29984)

אורן_ג 25-02-08 18:11

דפקה רצינית בראש אצל כל מתאמן

קורה גם לכם שאתם מפספסים אימון או שתיים ואתם מסתכלים במראה ואתם מרגישים כאילו אשכרה
נהייתם חצי ממה שאתם? זה גם אצלכם ? כי לפי מה שהבנתי הרבה אנשים שמתאמנים מרגישים גם ככה

tomerA 25-02-08 18:14

רוצה שקל? אתה הרי יודע את התשובה לבד.

אורן_ג 25-02-08 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA

מה קשור רוצה שקל יא לטך ואם הייתי יודע תתשובה הייתי שואל?

Gangsta 25-02-08 18:31

כן, קורה אחי..

LittleNigga 25-02-08 18:40

לא קורה כי אני לא מפספס שום אימון חח..

dudedo 25-02-08 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA

תוריד קצת את הפרופיל אחי זה שיש לך פה הרבה הודעות לא נותן לך לגיטימציה לתפוס תחת על אנשים,הבחור סה"כ שאל שאלה,אתה רוצה תענה אתה לא רוצה תלחץ הקודם וצא מן האשכול.
אורן,אצלך אתה רואה שאתה קטן ,אבל אני למשל ביום שאני לא עושה אירובי אני חושב שעליתי במשקל זה הכל הפוך על הפוך :flowers:

trx--->sus 25-02-08 18:47

לא ממש....

אורן_ג 25-02-08 18:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dudedo
תוריד קצת את הפרופיל אחי זה שיש לך פה הרבה הודעות לא נותן לך לגיטימציה לתפוס תחת על אנשים,הבחור סה"כ שאל שאלה,אתה רוצה תענה אתה לא רוצה תלחץ הקודם וצא מן האשכול.
אורן,אצלך אתה רואה שאתה קטן ,אבל אני למשל ביום שאני לא עושה אירובי אני חושב שעליתי במשקל זה הכל הפוך על הפוך :flowers:

חחח אם בפורום הוא תופס תחת שיהיה בריא אחי מה אני חאטווי מתייחס לזה
וואלה אחי זה משהו לא נורמאלי ואחריי אימון אחד אתה מרגיש כאילו חזרתה משהו מוזר ברמות

dudedo 25-02-08 18:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אורן_ג
חחח אם בפורום הוא תופס תחת שיהיה בריא אחי מה אני חאטווי מתייחס לזה
וואלה אחי זה משהו לא נורמאלי ואחריי אימון אחד אתה מרגיש כאילו חזרתה משהו מוזר ברמות

כן אלה דברים ידועים זה הכל בראש,לכן לא משנה גם כמה תגדל אתה ברוב הזמן תראה את עצמך קטן ותתבאס.
לפני שאתה נכנס למקלחת יש ימים אתה מבסוט רצח ויש ימים בא לך לשבור את המראה,צריך לדעת לשים גבול בין המציאות לבין הדימיון.

trx--->sus 25-02-08 18:56

ציטוט:

כן אלה דברים ידועים זה הכל בראש,לכן לא משנה גם כמה תגדל אתה ברוב הזמן תראה את עצמך קטן ותתבאס.
לפני שאתה נכנס למקלחת יש ימים אתה מבסוט רצח ויש ימים בא לך לשבור את המראה,צריך לדעת לשים גבול בין המציאות לבין הדימיון.

:bow:

אורן_ג 25-02-08 18:58

ציטוט:

חחח כן אחינו מילה במילה אתה רואה את עצמך קטן אבל אנשים שלידך רק ניראים לך מיום ליום יותר ויותר קטנים..
העיקר שבים הגוף תמיד ב100 אחוז!

tomerA 25-02-08 22:13

ציטוט:

מה הקשר למספר ההודעות שלי? :mellow:

shahar-king 25-02-08 23:17

יכול להיות זה אשליה שאתה יוצר לעצמך במוח אבל בעיקרון באימון אתה לא גודל אלא במנוחה אז מה שאתה אומר לא הגיוני מבחינה פיזית

Gangsta 25-02-08 23:18

ציטוט:

:bow: :bow: :bow:
חזקקקקקקקק
הכי נכון בעולם!!!

eminemfan 25-02-08 23:18

אנורקסיה הפוכה!

ahtung 25-02-08 23:26

קורה המון,עד כדי כך שאתה מת לשבת כבר על הארוחה הבעה וללכת לדפוק אימון חזק ביותר.

shahar-king 25-02-08 23:30

יכול להיות זה אשליה שאתה יוצר לעצמך במוח אבל בעיקרון באימון אתה לא גודל אלא במנוחה אז מה שאתה אומר לא הגיוני מבחינה פיזית

ahtung 25-02-08 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king

לא אמרתי את במושג הזה,אלא יותר במושג של לתת יותר השקעה בדברים שתלויים בך.

shahar-king 25-02-08 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
לא אמרתי את במושג הזה,אלא יותר במושג של לתת יותר השקעה בדברים שתלויים בך.

גם אני תומך בזה אחי פשוט לא להגיע למצב של לפספס אימון לתת לאימונים חשיבות גובהה אם רוצים ליראות תוצאות יש לזה מחירר

אורן_ג 26-02-08 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
גם אני תומך בזה אחי פשוט לא להגיע למצב של לפספס אימון לתת לאימונים חשיבות גובהה אם רוצים ליראות תוצאות יש לזה מחירר

אחי יש ימים שאתה חולה
ויש ימי שישי שאתה עוד מסטול מהלילה של חמישי והמכון נסגר מוקדם אין מה לעשות
בדרך כלל נדיר מאוד שאני מפספס אבל הפעם יצא ככה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ