![]() |
מוכר אנשור פלוס משקה עשיר בחלבונים, פחמימות ו ויטמינים
משקה עשיר בחלבונים, פחמימות ו ויטמינים
פחית 237מג =355קולוריות מחיר פחית 1 - 4שח כמות 96 יחידות |
Oo עשיר בחלבונים?.. בא לך לפרט קצת..
איזה חברה, כמות גרם חלבון וכו' וכו'.. "משקה עשיר בחלבונים, פחמימות ו ויטמינים " מה אתה רציני? -.-' מי אתה בכלל?.. אתה ספק או משהו? למה שנקנה ממך בכלל משהו? אני לא מאמין שמישהו ייקנה ממך משהו, אתה לא נראה לי רציני בכלל. |
ואתה נראה כמו מי שאוהב לדבר הרבה))
|
תגיד לי אתה דפוק?
אפילו מחיר לא רשמת Xd |
נשמע מעניין..
כמה חלבונים יש בפחית? |
ב פחית של 237מג , יש 13 גרם חלבונים, ו פחמימות 50.1
|
תעלה את כול הערכים התזונתים + לינק למוצר.
על איזה חברה מדובר? אתה מעונין למכור את הכול במכה או גם בבודדים. מאיפה אתה? |
אינשור...זה משקה שבד"כ נותנים לחולים סופניים,
ציטוט:
|
http://www.netogreen.co.il/product.a...ategoryID%3d53
אתה יכול גם לרשום ב google "אנשור פלוס" הוא יפתח לכה את כל הקשור עליו מנה של 237מ"ל מספקת לפחות 20% מהתצרוכת היומית המומלצת של 21 ויטמינים ומינרלים למבוגרים ו לילדים מגיל 4 ומעלה. אני מ חיפה, מוכרהכול! לא שווה לי למכור ב יחידים |
תודה Mey על עזרה))
|
חח איך קוראים לזה באנגלית..?
|
Ensure Plus
|
בכמה אתה מוכר את כל ה96 אם אני בא עד אליך לאסוף את זה ותירשום מחיר טוב כי אני מחר יהיה בחיפה ואני רציני
|
לפני 15 דקות , התקשר עלי מישהו הבטחתי ש אשמור לו,
עם אתה מעוניין יהיה לי בשבוע הבא אותה כמות, תשאיר טלאפון אני אתקשר |
אתה צוחק אתה מוכר אינשורים ?
אינשור מומלץ לשחיפים גמורים ולכאלה שלא מפחדים לעלות מסה מלוכלך מאד !~! הוא מפוצץ פחממות ושומנים גם חלבונים ,אבל לא צריך להסחף !! אמא שלי רוקחת , אני מכיר אתה החרא הזה יש שוקולד , בננה , תות וכו'.. אישית לא ממליץ לאדם הממוצע רק כאלה שבאמת מתקשים לעלות במסה ! מה שנקרא שחיפים רצינים |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד אין בזה כמות גדולה של שומן, אז אני לא רואה מה הבעייה, כמה שיותר קלוריות יותר טוב. |
ממה שאני הבנתי אם זכרוני אינו מטעה
יש שם כמות שומן לא מבוטלת !! ברור שזה מתכון מעולה לעלות במסה זה אחד הדברים אבל לא לכאלה שמנסים לשמור עדיין על אחוז שומן סביר לא מלוכלך ! בכל מקרה מחר על הבוקר אחרי שאני הולך לקנות 8 טון חזה עוף באיזה כפר אני יביא לכם תשובות :) אמא רוקחת בכל זאת |
אנשור זה זבל
|
ציטוט:
כמה עולה לך קילו חזה עוף? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ