![]() |
סגנון אימון קצת שונה
ראיתי לא מזמן איזה אחד ביוטיוב שהראה תוכנית של לעבוד 150 או 200 אחוז מה rm10 אני לא זוכר בדיוק כמה
והוא עושה כפיפות מרפקים יד יד בישיבה, הוא שם את המשקולות ומוריד במשך 3-4 שניות, אחרי זה מעלה שוב בעזרת היד השניה, ושוב מוריד לאט במשך 3-4 שניות, ככה במשך 8-10 חזרות יש פה איזה עבודה שונה על השריר או משהו? |
דגש על הטווח תנועה האקצנטרי (תתקנו אותי אם אני טועה כי אני לא מבין בדברים האלה) בעקרון זאת שיטת אימון יחסית מוכרת
עריכה : הנה פה ראיתי את זה פעם קודמת http://www.israelbody.com/showthread.php?t=19650 "חזרות שליליות מיקוד התרגיל בתנועה האקצנטרית (החלק בו השריר מתארך) לדוגמא - הורדת המוט מטה לכיוון חגורת הכתפיים בתרגיל לחיצת כתפיים. בטכניקה זו נעזר בפרטנר אשר יעזור לנו להרים את המשקל בחלק הקונצנטרי של התנועה. בדרך כלל נשתמש במשקל הגבוה ב-10% מהמשקל המרבי לאותו תרגיל, כל חזרה שלילית תארך בין 5-10 שניות (קצב איטי מאוד). דרך נוספת לבצע חזרות שליליות היא לבצע חזרות חיוביות עם משקל -רגיל- ובחזרות השליליות הפרטנר יכביד על המשקל." קרדיט לרן על הפוסט האלוהי הזה |
קוראים לזה שיטת הבלוף היא באמת באה לתת דגש על השלב האקונצרטי של התנועה
אבל שיטת הבלוף אני יודע שהיא באה לידי ביטוי על ידי שימוש במומנט בזמן התרגיל ושימוש בשרירים אחרים עוד לא שמעתי שממש עוזרים עם היד השניה תוכל אולי להביא את הסירטון לפה? |
זה יכול להיות שימושי אבל אי אפשר להשתמש בזה על בסיס קבוע.
זה יוצר עומס כבד מאד הגוף וצריל אחרי זה מנוחה ממושכת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה עומס גדול מאד שהגוף לא בנוי להתמודד איתו, למתאמנים מתקדמים שמשתמשים בצורות שונות של התשת הגוף הייתי נותן להתשמש בזה אבל למתאמן הממוצא לא הייתי נותן לעשות כי חבל על הסיכון. |
מה השיטת אימון הזאת משפרת ומה היא נותנת?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ