ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אבקות חלבון-פוגעות בכבד? (https://israelbody.com/showthread.php?t=29802)

morphium 22-02-08 13:21

אבקות חלבון-פוגעות בכבד?

ככה שמעתי בכל אופן.
אשמח למחקרים המוכיחים אחרת.
האם אבקות החלבון משפיעות בצורה אחרת על חולי צהבת(מחלת כבד)?

HammEr-StriKe 22-02-08 13:42

אחת ולתמיד! בגלל שאני שומע את זה הרבה.. אבקות חלבון לא פוגעים בכבד! :diractor:
לגביי חולי צהבת אינני יודע.. לך תתיעץ עם רופא המשפחה.. אממ אבל ברוב המקרים ששמעתי רופא המשפחה תמיד אומר גם אם אתה בריא שלא הכי כדאי להשתמש באבקת חלבון.. סתם שטויות!
ולא צריך שום מחקר או מאמר.. החלבון הוא ממקור טבעי.. זה עשוי מאותם חלבונים שיש בטונה ובחלב כידוע מי גבינה לקוח משכבת חלב מסויימת.

maorn88 22-02-08 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HammEr-StriKe
אחת ולתמיד! בגלל שאני שומע את זה הרבה.. אבקות חלבון לא פוגעים בכבד! :diractor:
לגביי חולי צהבת אינני יודע.. לך תתיעץ עם רופא המשפחה.. אממ אבל ברוב המקרים ששמעתי רופא המשפחה תמיד אומר גם אם אתה בריא שלא הכי כדאי להשתמש באבקת חלבון.. סתם שטויות!
ולא צריך שום מחקר או מאמר.. החלבון הוא ממקור טבעי.. זה עשוי מאותם חלבונים שיש בטונה ובחלב כידוע מי גבינה לקוח משכבת חלב מסויימת.

אל תגיד דברים שאתה לא יודע כל חלבון במינון גבוה ממה שאתה צריך פוגע בכבד זה תלוי כמה חזק אתה מתאמן בחדר כושר וכמה מים אתה שוטה שים לב שאם הפיפי שלך צהוב זה אומר שהכבד שלך עובד קשה אתה יכול לפצות על זה ושתות הרבה מים עד שהוא יהיה שקוף אתה צריך לחשוב עם עצמך אם באמת עבדת קשה היום או שסתם עבדת חלש אם עבדת חלש תשתה קצת פחות אבקה נגיד קצת יותר מחצי ואם אתה אחד שמתאמן אינטנסיבי קבוע או אירובי להרבה זמן אתה יכוול גם לשתות יותר מכף הגשה אחת

m0she 22-02-08 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorn88
אל תגיד דברים שאתה לא יודע כל חלבון במינון גבוה ממה שאתה צריך פוגע בכבד זה תלוי כמה חזק אתה מתאמן בחדר כושר וכמה מים אתה שוטה שים לב שאם הפיפי שלך צהוב זה אומר שהכבד שלך עובד קשה אתה יכול לפצות על זה ושתות הרבה מים עד שהוא יהיה שקוף אתה צריך לחשוב עם עצמך אם באמת עבדת קשה היום או שסתם עבדת חלש אם עבדת חלש תשתה קצת פחות אבקה נגיד קצת יותר מחצי ואם אתה אחד שמתאמן אינטנסיבי קבוע או אירובי להרבה זמן אתה יכוול גם לשתות יותר מכף הגשה אחת

מה'תה אומר.

ZoonD 22-02-08 16:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maorn88

איזה שטות
כמות מים קריטית רק בקריאטין
אבקת חלבון זה נטו חלבון מהונדס
שום דבר מעבר לזה
על תזיין לו תשכל

אתה מערבב כל מיני דעות קדומות , עם חוסר ידע
ומזה באמת אפשר לקבל בעיות בכבד
לך תשתה מים !

morphium 22-02-08 21:06

יש לכם איזשהם לינקים למאמרים שכתוב בהם כי אבקת חלבון לא פוגעת בכבד יותר מחלבון ממזון רגיל?

toxicity 22-02-08 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי morphium
יש לכם איזשהם לינקים למאמרים שכתוב בהם כי אבקת חלבון לא פוגעת בכבד יותר מחלבון ממזון רגיל?

אבקת חלבון = אוכל
סוף ויכוח

tomerA 22-02-08 22:13

אנשים חושבים שאם זה אבקה זה שונה ומסוכן.
אם אני יקח טונה ייבש אותה ויטחן אותה לאבקה היא תפגע לי בכליות!?

diMa17 23-02-08 12:29

אני רק יכול להגיד לך שאתה מחרבן יותר כמוני למשל חחח זה עושה חילוף חומרים מהיר

m0she 23-02-08 12:33

מה'תה אומר..

Sugarzaza 23-02-08 12:57

תנעלו את הפוסט הזה כבר לפני שלי תהיה בעיית כבד

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ