ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דרופ סט (https://israelbody.com/showthread.php?t=29776)

HareLevi 21-02-08 18:28

דרופ סט

היום באימון התייעצתי קצת עם המדריך שלי אמרתי לו שאני בעקרון תקוע במשקל לתרגיל של הבייספ.. ואפילו יורד לאט לאט.. אז הוא אמר לי דבר מאוד פשוט, קח תעשה תרגיל שאני ייתן לך תעשה דרופ סט, שלוש סטטים כדי לגרות את השריר.. תעשה את זה במשך חודש ואז תראה שגם לא תהיה בעיה בגדילה וגם אפילו תעלה במשקלים.. זה נכון לדעתכם?
ד"א.. דרופ סט זה אחד הדברים היותר כואבים.. אחחח כמה הרגשתי את השריר..

trx--->sus 21-02-08 19:00

תנסה אם זה יעבוד עליך אז סבבה בעקרון זה אמור לעלות את העצימות של האימון

itaiprz1 21-02-08 19:36

תמיד תגוון אבל תמיד
ככה השריר לא יתרגל לאימון וכל הזמן יתגרה

shahar-king 21-02-08 23:45

דרופ סט זה אחלה אבל זה נועד יותר למסת שריר להתיש יותר סיבי שריר אני לא יודע איך זה משפיע על המישקלים

Ronush 22-02-08 00:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HareLevi
היום באימון התייעצתי קצת עם המדריך שלי אמרתי לו שאני בעקרון תקוע במשקל לתרגיל של הבייספ.. ואפילו יורד לאט לאט.. אז הוא אמר לי דבר מאוד פשוט, קח תעשה תרגיל שאני ייתן לך תעשה דרופ סט, שלוש סטטים כדי לגרות את השריר.. תעשה את זה במשך חודש ואז תראה שגם לא תהיה בעיה בגדילה וגם אפילו תעלה במשקלים.. זה נכון לדעתכם?
ד"א.. דרופ סט זה אחד הדברים היותר כואבים.. אחחח כמה הרגשתי את השריר..

לדעתי, דרופ-סט זה יותר סיבולת מאשר ניפוח.

אבל תנסה מצויין מדי פעם לגוון !

boris19 22-02-08 09:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ronush

למה לדבר שטויות.

BXL 22-02-08 12:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ronush

אבל תנסה מצויין מדי פעם לגוון !

ניפוח? לההה בשביל ניפוח הייתי משתמש במשאבת אופניים כזאת מהמחסן עושה חור בשריר ועושה סייקלים של 3 פעמים כן (און) ושלוש פעמים לא (אוף) כל פעם 5 ניפוחים ותוך שבועיים אתה שוורצנגר :)
סתם אבל באמת מה הקשר דרופ סט עובד יותר על סיבולת?
זה לא קשור בשיטות העבודה,הכל תלוי בטווח החזרות,כל עוד הבנאדם עובד עם 6-12 חזרות זה עדיין עובד על "ניפוח" (ובכן מסה),לפותח האשכול,תמיד טוב לגוון,תהנה:sbb4:

Ronush 22-02-08 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BXL
ניפוח? לההה בשביל ניפוח הייתי משתמש במשאבת אופניים כזאת מהמחסן עושה חור בשריר ועושה סייקלים של 3 פעמים כן (און) ושלוש פעמים לא (אוף) כל פעם 5 ניפוחים ותוך שבועיים אתה שוורצנגר :)
סתם אבל באמת מה הקשר דרופ סט עובד יותר על סיבולת?
זה לא קשור בשיטות העבודה,הכל תלוי בטווח החזרות,כל עוד הבנאדם עובד עם 6-12 חזרות זה עדיין עובד על "ניפוח" (ובכן מסה),לפותח האשכול,תמיד טוב לגוון,תהנה:sbb4:

לדעתי כמו שאמרתי ! זה סיבולת משום שזה יוצר ריבוי של חזרות בסט אחד למרות הורדת
המשקל וכ'ו..

וכמו שאמרתי בשביל הגיוון זה מצויין.

Ronush 22-02-08 14:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BXL

תחסוך את הבדיחות האלה, התכוונתי למסה/כוח.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ