![]() |
טווח חזרות נמוך בחיטוב
רציתי לדעת אם זה חיוני לעבוד על טווח חזרות של 6-10 Rm בזמן חיטוב והאם זה יכול לשמר יותר את מאסת השריר יותר מטווח של 12+ והאם יכול להיות שזה לא כלכך חיוני מהסיבה שבחיטוב הגוף יותר פגיע, פחות אנרגטי וחשוף לפציעות בגלל תזונה דלת פחמימות.
|
טווח חזרות 6-10 או 8-12 או 12-15 זה לא מה שיקבע אם ישמר לך שריר.
מה שקבוע בסופו של דבר אם ישמר שריר זה התפריט תזונה שלך,אם תאכל כמו שצריך גרעון סביר אז המסת שריר תשמר,לעומת זאת אם תיכנס לגרעון גדול ותחשוב שאם תרד בשבוע קילו+ אתה יורד באמת בשומן אתה תאבד המון שריר,לכן החלק הכי קריטי בחיטוב הוא התזונה . |
^^
כמו שאמרו למעלה,ובקשר לחזרות אתה יכול לעבוד על החזרות מסה הרגילות שלך רק תקפיד לא לרדת מ-8 חזרות,דבר אשר לא מומלץ בחיטוב מכיוון שהגוף חשוף ליותר פציעות עקב התזונה הצולעת. |
^^
בקשר לתזונה ברור שימו את זה בצד שנייה, נגיד ואני שומר על תזונה בחיטוב כמו שצריך אבל אני עובד על חזרות נמוכות אז זה לא ישמר לי את השריר יותר מאשר טווח חזרות גבוהה? |
ציטוט:
|
|
אין טעם בכלל לעבוד על חזרות גבוהות בחיטוב כי רוצים רק לעשות שמירה (לשמר את השריר).
בחיטוב עדיף לעבוד על 4-8 חזרות כאשר נפח האימון זה לא מה שחשוב אלא העצימות. בקשר לפציעות? מי שלא יודע להתחמם נכון יפצע ולא קשור כמה הוא ירים , Rm1 או Rm10 |
זה יגרום לפציעות וגם לשריפת שריר עדיך 10 חזרות ככה אני עושה בחיטוב העיקר לשמור על השריר
|
6 חזרות בחיטוב מקוצץ פחממות זה מתקון לפציעות בלי קשר לחימום!
שלא לדבר על סחרחורות ותשישות שמלווה התקופה,גם בלי משקלים גבהים זה קשה,לדעתי אתה גם לא תצליח תווח זחרות כאלה בשבוע השני לחיטוב:) לא לעשות שוטיות לא להמיס על הגוף בתקופה הזאת,אחרת התוצאות עלולות להיות הפוכות מהמצופה. |
ציטוט:
|
תעבוד 8-12
|
הסיכון היחיד הוא סיכון לפציעות, אבל אין טעם לדעתי לעלות מעל 10-12 חזרות, אין לך מה לדאוג.
בדיוק היום היה לי ויכוח עם איזה אחד שהוא ראש בקיר, "15" חזרות בחיטוב שורף שומן, לבריאות. |
ציטוט:
(זה הישג מבחינתי כי נחשב אדם לא מאופק בלשון המעטה) |
ציטוט:
תכלס,בנאדם ראש בקיר,אנשים קשים אלה:unsure: |
^^^
חחח יש לי אחד שמתווכח איתי עד היום ש-15 חזרות + זה מחטב ומעצב את היד חחח. |
מה פציעות מהה???? תורידו ווליום וזהו.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח תקישבו לו זה מר חיטוב |
לפי מה שאתם אומרים אפשר להבין שהתווך אמור ליהיות 6-12,אבל לא בעצימות גבוה?
|
סתם וואללה אפילו לא התווכחתי איתו, הסברתי לו בקטנה, ראש בקיר? תעשה מה שתרצה, לבריאות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ