![]() |
דלקת פרקים?
לפני יומיים היה לי אימון יד אחורית....ואמרו לי פעם שfrench Press יכול לגרום לדלקת פרקים..
בדיוק אתמול הגדלתי את המשקלים בכל סט... אתמול הכל היה בסדר אבל היום קמתי בבוקר וכאב לי המפרק של המרפק רק ביד שמאל... אז יש לי שני רעיונות: או שישנתי בתנוחה לא טובה והפעלתי לחץ על המרפק או שנהיה לי דלקת פרקים מהfrench Press.... יכול להיות שקיבלתי דלקת פרקים מאחד מ2 האפשריות האלו? דרך אגב רק כשאני מקפל את היד אני מרגיש בכאב אבל בטח בהמשך זה יחמיר... בינתיים אני לא אתאמן עד שאני אראה רופא ואקבל חוות דעת מקצועית.. דעות? עצות? משהו? תודה לעונים! |
לא ניראה לי שקבלת דלקת פרקים!
אל תיהיה בלחץ!! תראה אם זה לא יעבור אחרי כמה ימים אז כבר תחשוב... כנראה המרפקים שלך לא רגילים ללחץ... ועוד דבר!! שאתה עובד!! ואתה מתחיל תבקש ממאמן שיראה לך איך עושים נכון!!!!! אחרת באמת תגרום בסופו של דבר לדלקת.. ואל תשחק אם משקלים כבדים.. תעבוד לאט לאט:jockey: |
הכאב נחלש היום... אני מקווה שמחר הוא כבר יעלם... תודה באמת קצת מיהרתי להסיק מסקנות... (למרות שזה דיי כאב אתמול...
תודה רבה על התשובה |
ביד אחורית חשוב לעבוד קודם על תרגיל קל של יד אחורית ורק אחר כך על הצרפתית כי זה תרגיל שנחשב קשה יותר וצריך לחמם את השריר שלא ידפקו לך המרפקים
|
זה כנל לכל השרירים
קודם לחמם במשקל נמוך ואחרי זה להפציץ! |
תשמע חבר גם לי היה משהו כזה...וזה התחיל לפני שנה בערך וגם כמוך נבהלתי...חשבתי שסתם הפצצתי במשקלים יותר מידי והגעתי למאין עומס יתר...אז הפסקתי להתאמן חשבתי שתוך זמן קצר זה יפסק הכאב...(לא התאמנתי בכלל) וככה נמשכה ההפסקה שלי 8 חודשים שבמשך ההפסקה ביקרתי אורמטולוגים וכמו כן הלכתי לדן כספי מי שמכיר פרופ' יועץ שלוקח המוןןןןןןן כסף וגם הוא לא אצליח לאבחן מה יש לי....
הכאב עדיין מופיע אצלי אך רק שאני עובד על הראש הארוך יותר של התלת ראשי בכל מקרה אני אומר שתבדוק את זה (תעשה צילום)+ביקור אצל אורמטולג |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ